| Swanda a întrebat:

Buna happy `
Cum pot sterge un prieten din lista de messenger?
App : Eu am mess`ul nou...
Fundita ` la cel mai rapid raspuns :X happy! `
[SCZ categoria] >:

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Mai intai ii dai IGNORE!
YAHOO MESSENGER - Ignore List - Messenger (din Toolbar) — > Preferences — > Ignore List (Category) – Bifeaza optiunea "Ignore only the people below" — > Click pe butonul ADD — > Scrie ID-ul ce urmeaza sa fie ignorat si selecteaza versiunea de chat folosita de el. — > Click pe Ignore — > Apply — > OK. foto: http://i.imgur.com/bhmcR.jpg

Si apoi da click dreapta pe el si ->>> DELETE
Bafta!

9 răspunsuri:
| AndreiGabi a răspuns:

Click dreapta, delete.

| DaNaDoT a răspuns:

Click dreapta-> Delete si alegi daca il mai pastrezi sau nu in Adress Book

| Furculingură a răspuns:

Pai mai intai il selectezi din lista dai click dreapta si delete. Apoi deschizi adress book si il stergi si de acolo.Click dreapta si delete.Sau cand il stergi din lista bifezi,, delete from adress book too''

| DarkBlood32 a răspuns:

Azi am sters un prieten, pai apesi butonul drept al mouse-ului si apoi vezi tu.winking

| Swanda explică (pentru DarkBlood32):

Ma intereseareza optiunea de la messul nou, aceasta optiune pe care mi`o spunetsi voi apare DOAR la messul vechi crying

| DarkBlood32 a răspuns (pentru Swanda):

Ce mes ai? Eu am 11.05. Incearca fiecare buton si vezi ce functie are, eu de unde sa stiu? sad Si nu mai pot sa-l mai downlodez pe ala care-l ai si tu ca mi se viruseaza PC-ul. Eu eram incepatoare pe mes si apoi am invatat fiecare buton in parte si ce functie are el si ma descurc acum foarte bine.
Succes!

| DarkBlood32 a răspuns:

Deci dai click dreapta si apoi apesi pe Delete.
Doresc un vot.

| αlεxTzure a răspuns:

Usor

| Pufuletss a răspuns:

Dai click dreapta pe prietenul respectiv, apoi delete, apoi aegi daca vrei sau nu sa-l stergi si din adress book apoi, ii scris id-ul la preference la ignore list happy daca vrei sa ii dai ignor tongue