Îmi partea de jos a ecranului partea dreaptă este chat poţi vorbii cu prietenii tăi, şi poţi să trimiţi mesaje nu numai la prieteni.
Clik link : http://www.facebook.com/.
In dreapta sunt prieteni tai.Alege din lista aia cu cine vrei tu sa vorbesti si ai sa vezi ca o sa iti apara tot in dreapta un mini chat jos. Acolo vorbesti cu persoana dorita.
La fiecare persoana apare chatu` cu persoanele care le are adaugate la prieteni.
Cand intri pe pagina de noutati, intr-o parte iti apare ca un tabel si acolo sunt prietenii tai.
Dai click pe poza lui, si se deschide o mini pagina. si acolo poti sa-i scrii, si tot acolo primesti si raspunsu de la el.
Ai terminat, dai ' x ' la pagina aia.
Poti deschide si mai multe pagini de odata.
Este simplu.
Fundita?
in primul trebuie sa ai acel prieten in lista de prieteni apoi cand intra pe facebook si este online di clik pe poza lui micuta din stanga de la rubrica prieteni conctati de la "acasa" si o sa-ti apara in dreapta un patratel unde vei putea vorbi cu el/ea
Buna. Vezi ca in dreapta jos scrie "Chat". Apesi acolo si sunt numele prietenilor tai. Apesi pe persoana cu care vrei sa vorbesti, si gata! Sper ca te-am ajutat.
Jos in dreapta ai undeva Chat-ul.Intrii pe persoana cu care vrei sa vorbesti si ii scrii. Sper ca te-am ajutat
Vezi ca exista in coltul din partea dreapta a paginii jos Chat`ul.Dai click pe patratelul ala si o sa-ti para o lista cu cei conectati...dai click pe cel cu care vrei sa vorbesti si gata. Te pup:*
Bogdan009 întreabă: