Naturala, vorbareata(dar nu prea mult ) zic sa nu fi tacuta ca o sa te ia drept emo sau alte prostii si sa te interesezi de ce face unu', altu' si cam atat, cat despre imbracaminte, nu te imbraca gen pantaloni scurti, maieu si sandale, imbracate cum sti tu ca iti sta cel mai bine, succes
Am trecut și eu prin asta și nu este atât de greu cum pare. Poartă-te cât mai natural, fii sinceră și nu încerca să pari ceea ce nu ești. Elevii, profesorii de la liceu sunt și ei oameni ca cei din școala generală
Mult succes în noul an școlar, ca bobocică!
Imagineaza-ti ca esti de o viata in acel liceu! nu te lasa impresionata! si incearca sa te intelegi de la inceput bine cu profesori, o sa te ajute mult! bafta :*
Fii tu insati.nu trebuie sa te comporti intr-un anumit fel sa iesi in evidenta.
Pentru ca si eu sunt intr-o asemenea situatie am sa-ti spun ca fac eu pana sa ajung la liceu am mai schimbat scoala odata si am procedat exact cum iti voi spune in cele ce urmeaza!
Din punctul meu de vedere socializarea este cel mai important lucru atat in ceea ce privestem profesorii cat si pe cei din liceu!
Ca sa-mi fac o buna lipeala la profesori incerc sa le dau impresia ca intotdeauna sunt interesat de ceea ce zic ei chiar daca nu este asa.
introducerea unor glume cu gust in momentele potrivite aduc o doza buna de amuzament claseisi in cele mai multe cazuri binedispun chiar si profesorul...
Va fi mai greu la inceput dar incetul cu incetul te vei acomoda foarte bine cum sper sa o fac si eu de altfel !
Sper ca ti-am fost de ajutor.