Cu teamă... încep primul an de liceu şi recunosc că mi-e teamă. Mi-e teamă de colegi noi, de profesori noi, emoţii tipice
Câţi ani ai? Baftă oricum!:*:*
Cu optimism.Acum ca stiu unde vreau sa ajung, ce trebuie sa fac pentru a-mi atinge scopul mi se pare mult mai simpluE ciudat cum un singur eveniment banal te poate schimba la 360 de grade
Buna! naspa se schimba profesori mereu si pe cand te obisnuiesti se termina anul. teme, invatat.note. trezirea dimineata la 6:40. nu e usor
Eu sincer il privesc cu teama, pentru ca am intrat in a9a si e primul an de liceu, mi-e frica de profi de noi colegi de tot
Abia astept sa nu inceapa! Urasc sa invat dimineata... poate pentru ca nu sunt eu o persoana asa matinala.
Deacord cu sυиғℓσωєя
primul an de liceu, trezire dimineata la 7 vai
ce bine at fi daca am putea opri timpul sau sa dam timpul inapoi sa inceapa vacanta de la capat dar asta nu-i posibil
Frica, emotii gigantice, entuziasm(haine noi uhu!) frica (am o groaza de teme si nu prea le-am terminat)
colegi noi, profi noi alea alea ( am trecut a 9 a )
Baftă cu admiterea, Michelle, pregăteşte-te foarte bine, că nu se ştie ce idei creţe le mai vin inteligenţilor de la putere!
Hi! Pai.eu cu putina teama.Trec intr'a 9'a.si nah. cateva emotii. da vor trece si astea. Tu?.:*
Eu zic ca va fi bun doar ca nu cred ca o sa mai am aceias profesoara care era super si...pentru mine o sa fie mai greu! Pa! Iti doresc o seara frumoasa!
Cu emotii... noi colegi, noi profesori, o noua scoala, alt program. Trec a 9 a si de abia astept viata de licean sper sa fie asa cum ma astept sa fie. Bye
Cu ochi buni si cu multa speranta si ca pot face multe chesti pe care n-am reusi sa le fac
Pai sper sa fie bun.eu trec in clasa a8-a si vreau sa fie bun din toate punctele de vedere, mai ales cu examenele
Davyduchiha2001 întreabă: