anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Cum se numea videoclipul de pe YouTube, in care un vagabond care statea cu o cutie de carton parca, pe el, iar alti 2 oameni il omoara lovindu-l cu ciocanul?
Am auzit ca au inceput cu animalute, pisici, chestii, si, dupa, au trecut la oameni...
Mersi!winking

8 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Sadicule!

| anonim_4396 explică (pentru AlinaaAli):

1. Sunt fata.
2. De unde Dumnezeu stii tu daca sunt sadica sau nu?
3. Eu nici nu am vazut filmu, mi-a povesti tata de el, si, era asa de marcat incat ii venea sa vomite (daca tata era sadic inseamna ca nu trebuia sa ii mai vina sa vomite, deci rezulta ca nici eu nici tata nu suntem sadici)
4. Draga mea, nici nu imi trebuia mie filmul. NICI NU AM DE GAND SA MA UIT LA ASA CEVA! Am 13 ani, crezi ca am taria sa ma uit la filmu' ala?!
5. Am povestit asta unui prieten si m'a rugat sa ii arat.
6. Am pus o intrebare aici (in care am spus tot ceea ce a povestit tata) gandindu'ma ca, poate-poate exista cineva care stie de el...
7. Tata nu vrea sa imi spuna cum se numeste filmul. Poate urmeaza sa spui ca e sadic daca el, in timpul liber se uita la asa ceva, insa nu e adevarat: A primit linkul prin mail.
Mai alte idei PRIPITE in privinta mea? phbbbbt

| AlinaaAli a răspuns (pentru anonim_4396):

Am citit pana la 4, crede-ma ca nu stau aici sa-ti citesc tie romanul!
Bye bye :*

| anonim_4396 explică (pentru AlinaaAli):

Ce mai roman, il citesc in 2 minute rolling on the floor
Mda, mersi oricum pentru atentiewinkinglaughing
Bye

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mdap, buna idee mersi laughing
Parola i'o stiu (fara sa stie si el ca o stiu, desigur) dar ii respect intimitatea si nu o sa intru, si, chiar daca as intra...sigur a sters emailu' Ca asa face mereu, le sterge pe toate, si le pastreaza pe alea importante. laughing Cred ca ramane partea a doua: de incercat, (daca mai tine minte cum se numea, ca a vazut video'ul acum...2-3 saptamani, da mie tarziu mi-a venit ideea sa intreb aici)
Mersi-thanks. Na o funda laughing
: )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hey, mersi. A trebuit sa ies de pe pc, la foc automat ieri. Da nu am uitat de fundawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M'am uitat. Da, cred ca e fake...se vede cum boschetarul ala inca da din gura si nu mi se pare ca ar trebui sa o mai faca :)) Uite : http://www.tokobakso.com/video/3-guys-1-hammer-revisited-video-18sg.html. Asta e ce a spus tata : - Killed 21 people; they started with small animals and moved to humans.
- Passing by males, females and children were their victims.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, simpatic filmuletz laughing
Just jocking, nu mi-a placut, nu ma pasioneaza...dar se pare ca am un stomac tare. In loc sa vomit m-am multumit sa spun doar : "aww, iu, vaaai, ce urat" si altele laughing