Ai auzit bine. Programul e chiar bun Nu este greu sa iti dai seama cum se foloseste. Scuze dar chiar nu pot sa iti explic, fiindca nu il mai am instalat si as putea sa te induc in eroare.
Poti face un videoclip in poze cu Windows Movie Maker, program ce vine cu Windows`ul, simplu si usor de folosit.
Un progam foarte bun e CyberLink PowerDirector si poti face filmulete din poze si efecte speciale:). Ia-l de aici: http://download.cnet.com/CyberLink-PowerDirector/3000-13631_4-10483012.html sper ca ti-am fost de ajutor:* fundita?:o3
Pai: du-te in "start" -> "all program"->"windows movie maker"-> iar apoi ->pictures...iti selectezi pozelee, pentru muzica -> susic, audio iar apoi can vrei sa salvezi clipul ( susu iti apare "publish movie) bafta
Eu am avut in pc Picasa. este destul de bun. mai ales pentru filmuletele de genul acesta
Incearcal si o sa te convingi singur!
Pai... eu am avut in pc programul Picasa. Este de3stul de bun si ca editat fotografii. si foarte bun am vazut pentru facut filmulete. Incearca-l si o sa te convingi singur!