| MeridaOcean a întrebat:

Cum vi se pare vacanta aceasta? Funda cel mai bun raspuns! love struck

Răspuns Câştigător
| ღCuteღKissesღ a răspuns:

Vacanta asta mi s-a pasut super, petrecuta alaturi de tine.As vre sa nu se termine.

8 răspunsuri:
| VladPetcu a răspuns:

Cea mai frumoasa vacantazzaaa dintre toateeeee :X:X:X::*:*:*:*
Funita?:*:*:*:X:X:X:X:?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei ma mut la alta scoala, si de abia astept scoala. Poate zic altii ca sunt prost dar nu imi pasa. Ma cam plictisesc, Noroc cu TPU.

| pisy_5459 a răspuns:

Mi se pare foarte scurta, adica, cand a trecut jumatate de vacanta, daca stai sa te gandesti mai avem 1 luna si o saptamana., si scoala incepe pe 3 septembrie, parca.si cred ca nici voi nu v-ati terminat temele, nu? pun pariu ca toti am stat in fata laptopului/calculatorului. ...si oricum o sa ni se faca dor de scoala, pentru ca ne intalnim cu colegii si perioada aceasta de la inceputulscoliii este cea mai tare(pana se stabileste orarul, pana ne acomodam cu "invatattullaughing").pa love struckfunda?

| Ioana2012J a răspuns:

Scurtă.

| LaNaibaa a răspuns:

Foarte frumoasa love struck

si crazyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
\m/ \m/ \m/

laughinglaughing

| NoNameNoName a răspuns:

Pf... Plictisitoare. Urasc cel mai mult Vacanta Mare! Este totusi Prea Mare!

| RamonaRay a răspuns:

Supeerhappy Oricum mai avem jumatate din ea scoala incepe pe 10 septembrie si ar trebui sa ne bucuram de ea din plinbig grin

| ρinkie a răspuns:

Pai... scurta crying Nicio vacanta nu este cu adevarat mare daca nu dureaza o vesnicie, corect? Pff, ma plictisesc de moarte. E prea cald afara si nu pot iesi cu prietenii sad

Întrebări similare