Nu stiu de ce ar trebui sa avem o parere despre ceea ce face un necunoscut. E treaba lui, viata lui, plamanii lui. Nu trebuie sa te framante nici pe tine nici pe noi ce face fiecare.
Asta nu e nimic este unu la mine la scoala in clasa a V-a bea fumeaa se drogheaza in coma alcolica de vreo 4-5 ori a intrat a mancat creta ...etc.etc stai calma nu e nimic pe lanag ce sepecimene am eu in scoala sau un tanc de 6 ani fumeaza, bea si a intrat o data in coma mi-e frica sa nu ma infctez de astia
Si copilul asta e ciudat rau sa intri de 2 ori in coma e ceva de s[eriat
Bietul de el.Ar trebui sa ceara ajutorul cuiva.Pe bune acum, eu cand aveam 11 ani imi vedeam de carte.
Si eu stiu un altfel de exemplu, dar nu ma bag... e viata lui, face ce vrea cu ea, desi mie mi se pare ca prea si-o strica de la varsta asta.
Pai na...cunosc un copil care fumeaza de 6 ani (are 12 in prezent) si cand il vad pe strada e melancolic parca e beat, indragostit vai de el, spui cai bolnav saracu, si cand n-are bani de tigari sau nu-i da masa cersheste
Depinde poate fi o problema de famile, poate ca parintii lui se cearta, si poate fi si el afectat de certurile intre parintzi, stiu ce insemna sa intri in coma la accea varsta, e foarte greu sa te zbatzi intre viata si moarte, la aceea varsta incerca si u sa vb ca el nu stiu scoate-l din lumea lui, si adul in lumea in care traim si daca nu poti u inseamna ca aree ceva bagat in cap, si nu vrea sa il scoata acel lucru il face sa se simnta...Bine!