| Ioananmt a întrebat:

Buna cuum stiu daca un baiat este indragostit de mine

Răspuns Câştigător
| BruneTTe a răspuns:

Uuu smug

Pai... se uita incontinuu` la tine iar cand il privesti si tu intoarce privirea
Daca te apropii de el iti zambeste asa dulce love struck
E intotdeauna atent cand este in jurul tau, te ajuta, se ofera sa te ajute mereu;
Iti ia apararea cand este nevoie;
Se poate ca, fiind timizi, cand sunteti [ tu si el] in public, sa te evite, sa stea departe de tine dar cand sunteti singuri sa fie dragut si atent cu tine.

Trebuie sa simti... se vede cand te place. Nu prea stiu ei sa isi ascunda sentimentelehee hee

8 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Cati ani ai?

_________
Dupa parerea mea : vorbeste cu tine, se uita la tine, cauta contact fizic[te ia in brate etc.], te ajuta daca ai nevoie de ajutor, iti ia apararea.

Si ar mai fi cateva dar nu`mi vin acum in minte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cum se comportahappy E greu ca baietii astiahappy

| Boniboon a răspuns:

Te priveste insistent, se baga in vorba cu tine, te invita sa iesiti pe afara sau altundeva, glumeste cu tine pe seama altora.

| MinnieHaha a răspuns:

Uita-te la m, odul in care te priveste si iti vei da singura seama!

| Anahiteamo a răspuns:

Buna! pai fiecare baiat este diferit si isi arata in moduri diferite ceea ce simte pentru o fata. dar o sa iti dau cateva indicii:1.incearca sa te faca geloasa in fata ta 2.este afectuos cu tine 3. face misto de tine 4.cand te vede intoarce capul dupa tine 5.iti zambeste si te priveste in ochi 6.se uita la buzele tale atunci cand vorbesti cu el 7.nu se uita la alte fete cand vorbesti cu el. sper sa te ajute. bafta!

| MilkshakeShake a răspuns:

Uite cum mi-am dat eu seama. Eram la scoala si am observat primul pas ca se tot uita dupa mine si ca daca ma uitam eu la el intorcea capou si se uita pe sus sau vb cu alt prieten, cand ieseam pe afara cu el venea cu varasa si tot la mine se uita si cand vobeam cu el parca adormea nu mai auzea ce ziceam eu, ma ajuta cu orice imi lua apararea si odata m-am jucat fotbal cu prietenii. mda stiu nu conteaza faza ca sunt fata oricum nu stiu sa joc si de obosita ce eram m-am pus langa el si verisoarasa e de odata ca mine 14 ani si so pus in cealalta parte si nea luat in brate dupa aia numa pe mine si vb frumos cu mine :X si de atunci dupa cate o facut in ziua aia la un joc bambilici cand dadeam eu mingea afara imediat sarea si zicea ca nu e vina mea ca e vina lu altu si a 2 zi deja am fost cu el si deja sunt si acum... Deci bafta :*

| alex99_5666 a răspuns:

Baietii nu-ti arata dragostea cum o fac fetele. Ei isi dovedesc afectiunea fie prin lucruri simple(gesturi dragute, oferirea ajutorului, etc), fie aratand o dragoste nebuna.

| mihaibrasov a răspuns:

Nu este.