Cred ca este doar o superstitie, dar daca subconstientul cuiva crede asta pe cuvant poate deveni paranoic.ancearca sa nu te mai gandesti la ea. funda?
L-ai pierdut pentru ca nu ai fost atenta! Nu, Nu are nicio legatura faza cu oglinda, astea sunt superstitii si sunt niste prostii! Nu crede in superstitii! Afost doar un accident ca ti-ai pierdut telefonul! Te pup:* Fundita :d?
Acestea se numesc superstitii din cate stiu eu, iar din puct de vedere bisericesc acestea nu sunt acceptate.Trebuie să crezi in Dumnezeu, nu in aceste povesti de adormit copii!
Deci, nu are nicio lagatura oglinda, plus ca ai avut si norocul sa+l gasesti.Norocul l-ai avut de la Dumnezeu.Deci mai bine crezi in Dumnezeu si nu in alte prostii
Sper ca am putut sa te ajut.
Nu! Așa cum ai spus că nu crezi în aceste "proverbe" ar trebui să-ți afirmi punctul de vedere.Mai pe scurt: A fost doar o coincidență!:)) În fiecare zi se sparge o oglindă când o vede pe:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Mda...Și nu are ghinion fata!:))
Nu exista noroc sau ghinion.Asta depinde de tine. Daca esti optimista sau negativista, in functie de asta iti va fi si norocul.
Înainte să fi spart oglinda păţeai lucruri asemănătoare, doar că nu dădeai atenţie, acum că ai spart oglinda, eşti mai atent/ă la aşa zisele întâmplări "ghinioniste".
Astfel de întâmplări se întâmplă şi fără să spargi o oglindă.
Cred ca aveti dreptate totii,.nu credeam inainte in asa ceva si nu cred nici acum . Va multumesc pentru raspunsuri, eu acum nu stiu cui sa-i dau funda pentru ca toti m-ati ajutat la fel de mult, asa ca nu o sa-i dau nimanui pentru a nu exista conflicte .
Va multumesc din nou pentru raspunsuri si promit sa va ajut si eu pe voi cum pot
Simpla coincidenta, nu cred si n-am crezut niciodata in prostiile astea(mai exact nu cred in ghinion nici in noroc)
Un raspuns foarte simplu : raul nu se intampla daca nu te gandesti la el! De ce cand spargi oglinda sa ai ghinion cand de fapt cica cioburile aduc noroc! Sunt doar niste vorbe care nu trebuie crezute.
Daca crezi in continuare in cei 7 ani de ghinion o sa ii primesti 100%! Nu te mai gandi nu o sa ti se intample nimic! Este doar o superstitie dar. daca te vei gandi in continuare ca vei avea acei ani de ghinion. crede-ma ii vei primi si iti vei blestema zilele!
Nu e adevarat, norocul depinde de tine depinde cum esti tu sa nu crezi in superstitii!
Stai linistita ca si eu am spart 4-5 oglinzi si erau sa ma calce masinile, ma fugareau cainii dar nu e din cauza oglinzii ci din cauza mea ca n-am fost atenta...
Aandr33a întreabă: