| mOcoOvu a întrebat:

Buna big hug Am doi gemeni verisori (FATA si BAIAT) - 10 ani spre 11 Avand o discutie cu parintii lor, mama gemenilor ma intreaba daca stiu modalitati de activitati pentru a gandi mai logic si inteligent (referindu-se la copiii ei). I-am zis ca nu stiu si ca asta caut si eu si am sa ma interesez. Ma puteti ajuta? N-am gasit nicaieri modalitati concrete.
Cei doi se inteleg ff bine. Cred ca au avut 2 certuri de cand sunt constienti. Dar sunt foarte obositi tot timpul. Nu dorm la pranz, pentru ca nu le place si au tot dreptul pentru ca fata a avut insomnii timp de o luna din cauza ca a fost ori prea obosita, ori prea neobosita. Imi puteti spune un program zilnic eficient pentru ei?
Eu cred ca sunt peste inteligenta normala. Ca sunt supradotati. Nu stiu sigur sa descriu un copil de acest gen. Dar am intalnit multi copii de 10 ani care vad viata din complet alt mod. Sper ca intelegeti.
Dau funda, vot si add la friends celui care raspunde celor doua intrebari. Va multumesc happy

Răspuns Câştigător
| Pitycot_8635 a răspuns:

PAi la jocuri de gandire adica de logica ai putea juca cu ei jocul tari orase, daca il stii, sau nu te supara frate, sah, si altele.
Iar un program pentru. ei ar putea fi acesta. Dimineata merg la scoala dupa ce vin stau injur la o ora(in sensul ca se joaca si au alte activitati care nu sunt legate de scoala) iar dupa aceea isi fac temele, invata. Cand au terminta se pot juca ceva jocuri. Sau daca ei nu vor sa doarma este si o modalitate, se uita la T.V. cu T.V-ul mai incet, in liniste si asa poate vor adirmi( cu sora mea a mers)tongue poti incerca. Fundita

2 răspunsuri:
| mOcoOvu explică:

Multumesc, o sa mai pun odata intrebarea si daca nu mai apar raspunsuri atunci o sa ma gandesc cui sa-i dau funda.

| olymessi a răspuns:

Eu as zice asa:
Cauta un lucru comun care le place, o sctivitate, sa zicem fotbalul. Pune-i sa se joake singuri DAR nu sa se prosteasca.Aratale chesty care sa nu le poata face si stimuleazai sa incerce(gen: daca lovesti cu mingea in x iti iau o inghetata). Asta a fost un ex. pentru a se dezvolat ei trebuie sa dezvolti la un alt nivel ceea ce le place sa faca, sa isi puna mintea la contributie mai mult.
Sper ca ai inteles ceva din vorbele mele... scuze de ex cu fotbalu asta mi-a trecut prin minte.eu jucam in prostie cand eram miklaughing.
ast si alte rasp vezithinking o sa te descurci tu bftwinking!