Pai iti trebuie multa munca, uite ce trebuie sa faci. minim 30 de min alergare la un ritm sustinut, (30 de flotari x3), (40 de abdomene x3), (30 de genoflexiuni x3), daca vrei sa vb mai multe lasa-mi un mesaj la privat cu id tau si iti zic mai multe funda
Flotari+abdomene+genoflexiuni.La inceput nu conteaza cat si cum le faci, macar sa le faci, cate poti. Dar sa progresezi, in timp sa le maresti, cu cate una, cu cate 2, cu cate simti tu. E absolut liber. Daca ai unde sa improvizezi, niste tractiuni ar fi ideale.Eu zic sa nu te apuci sa-ti cumperi gantere sau alte echipamente.Intr-adever,efectele s-ar vedea mai repede cu niste fiare, dar muschii aceia sunt nenaturali, si daca renunti 1-2 la exercitii, or sa se duca la fel cum au venit.Plus ca, de exemplu, gantere lucreaza doar bicepsul si muschii incheieturii, de la cot. Vrei sa ai brate de taur si piept de slabanog? Eu zic ca nu, am vazut cazuri, si sunt oribile. Iar daca vrei sa ti se dezvolte muschii in ordinea fireasca(d. p. v. estetic, ca sa arate bine) si nu vrei sa faci cele 3 exercitii care ti le-am spus prima oara, incepe cu flotarile. Ele dezvolta cele mai multe grupe de muschi.Bafta.
Salut. daca nu vrei sa mergi la sala poti incerca sa faci acasa niste exercitii. daca vei cauta pe google vei gasi de exemplu un program cu ajutorul caruia in 8 saptamani faci 100 flotari fara probleme.
Yurisa întreabă: