| Girll12 a întrebat:

Bunabig grin Cinee imi poate da niste descrieri pentru hi5/facebook...:X va rogkiss
[nu triste, de fite! faraaa!] mersi mult:*:* [fundalove struck

Răspuns Câştigător
| Fragile a răspuns:

Aaa...scuze am crezut ca ai spus ca nu vrei triste si vrei de fite.Imi pare sincer rau eu asa am inteles. O sa-ti dau altele:
1. Buna sunt o companie placuta. Daca vrei sa m acunosti trebuie sa treci prin multe "examene". Dar vei vedea ca va merita caci eu te voi iubi asa cum vei fi!
2.Sinceritatea este singurul lucru pe care il caut la o persoana. Daca-mi vei recunoaste cine esti si cum esti, eu voi sti sa te iubesc asa cum vrei tu!
3.Buna.Eu caut oameni care stiu sa recunoasca cine sunt in realitate; in schimb eu indragesc oamenii pentru ce sunt, nu pentru ce vor ei sa fie!
4. Daca stii ca esti o persoana fara fite si de treaba, bine ai venit pe pagina mea, in graba; in schimb daca te crezi perfectiunea intreuchipata; nu spune nimic ca nu esti adevarata.
5.Nu ma cred o perfectiune intruchipata, imi arat doar adevarata mea fata; Traiesc asa cum imi place sa traiesc; Daca o sa ma accepti asa cum sunt eu la fel o sa te iubesc; Daca nu iti convine asa cum sunt nu te gonesc; dar tine minte ceva: cuvintele vorbesc.
By me
Stiu ca nu sunt asa grozave dar am incercat sa fac ceva fara fite si despre sinceritate. Sper sa-ti placa!
Wof! Wof!

2 răspunsuri:
| Fragile a răspuns:

Buna!
1.Sunt o fata aranjata si sunt foarte alintata daca te pui cu mine n-ai minte ca te fac din doua cuvinte.
2. Ce te uiti asa la descrierea mea? Ti-e ciuda?
3.Sunt o fata smechera...gata prea mult v-am spus ca sunt si discreta.
4.Nu scriu prea multe la descriere ca nu vreau sa ma cunoasca toti; daca vrei sa stii cum sunt eu va trebui sa-mi fii prieten-nu dau la orice fel de hoti.
By me
Sper sa. ti placa.
Wof! Wof!

| Girll12 explică:

Am spus fara fite!waiting
nu vreau sa ma faca fitoasa/perfectta