Magdalena-Kike
Blanquita-Manolo
Francisco-Angela
Sandra Paola-Calul
Gaby-Fercho
Juan esteban-Ana Maria si Mario o accepta dupa un timp
Mama lui Magdalena - Dionisio si copilul care o sa-l aiba
Juan David-Sefa lui
Directorul scolii Eziquel -Servitoarea lui
fundita?
Desi stiu ca i-ai dat deja fundita am sa iti raspund cu cel mai corec raspuns :
Magdalena - Din sezonul 2 ea pleca in columbia, la o ferma ca sa faca acolo facultatea. Din sezonul 2 pana in la final. Intradevar pana cand incep din nou scoala ea ramane cu Kike dar dupa kike se indragosteste de Jessica.
Kike- Se indragosteste nebuneste de Jessica, o pustoaica rasfatata, cu o alta clasa sociala. Jessica este inca fecioara, dar intr- noapte Kike se duce la ea cu un lantisor. Atunci Jessica s-a indragostit de Kike. La sfarsitul filmuluise casatoresc.
Gaby - Se indragosteste de un tip pe nume Pedro, el fiind un tip care renunta la scoala. in final se casatoreste cu el.
Marcela - Ramane impreuna cu Juan David. Nu se casatoresc.
Ferco - Ramene cu tatiana Cu tosii stim ca in sezonul 2 s-au casatorit. Desi in fata legii nu e valida casatoria, in fata lui dumnezeu da.
Carlos - Nu ramane cu sandra paola, ci cu o fata blonda. Nu stoiu exact cum o cheama.
Danila- Se casatoreste cu un tip pe nume Manuel ( Nu pot sa iti dau prea multe explicatii pentru ca nu prea stiu )
Directorul - Ramane cu Blanquita
Juan Esteban - Ana-Maria.
Francisco - Angela
In sezonul 2 Juan davd a fost indragostit de marcela, dar pe atunci ea era indragostita de Chacho. El incercand sa o uite s-a indragostit de Clara. au avut o relatie frumoasa dar Clara ramne insarcinata. Lui Juan david nu-i convine. Se cearta, apoi ii cere scuze lui clara. Cand el pleca de la ea de acasa, ea lesina. Jessica o gaseste si o duce la spital. acolo il suna pe Juan david si il cheama. Cu perfuziile la mana Juan David o saruta si in timp ce o saruta Clara moare.
Leo - moare dupa ce o violeaza pe jessica, incerca sa o omoare si il paralizeaza pe Fercho.
Pentru mai multe informatii iti pot spune sa urmatresti la tv pe acasa de la 14:30 in fiecare zi si seara de la 23:30 ( de luni - joi ) si de la 00:00 ( fineri si sambata ), iar de la 23:30 duminca -> un episod zilnic.
sa stii ca nu raman asa cum ai zis tu uita`te pe youtube si pe urma raspunde la aceasta intrebare
andreywtza întreabă:
Daria întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: