| rocsytza a întrebat:

Buna!:d. vreau si eu niste status de tristete...indiferenta oice in afara de dragostetongue mz :* funda

2 răspunsuri:
| xGypsyQueen a răspuns:

Am eu unele cool love struck

• Mi se taie respiraţia, încep să obosesc. Să vă vorbesc despre ce văd în jurul meu, mai bine orbesc.

• Trăieşte dacă poţi, lipsit de speranţe. E riscant, ca o ruletă rusească, jucată cu şase gloanţe.

• Trăiesc, fără să vreau să ştiu ce înseamnă să am inimă. Zâmbesc, nu mai las să cadă nici o lacrimă.

• Privesc în urma mea, văd oameni râzând. Lacrimile sunt, parcă, spulberate de vânt...

• Sunt atât de schimbată... Exact cum am zis că n-am să fiu vreodată.

• Şi dintr-o sută, e doar un suflet viu care m-ajută.

• Ţie îţi place când plouă, dar nu observi că plouă. Acum cu lacrimi peste tine, când îi rupi inima-n două.

• Văd oameni cunoscuţi în poze, lângă mine, în decor. Îmi amintesc de ei, dar îmi scapă numele lor!

• Mă credeam nemuritoare, vroiam să schimb lumea în bine. Şi într-un final, n-am reuşit decât să mă schimb pe mine.

• Dansez, de una singură pe stradă. Ţin în mine tot, durerea mea, n-o să se vadă!

• Sunt singură, că n-am crezut în suflete pereche. Dansez cu o sticlă goală, şi cu o poză veche.

• Singură, sunt sigură că aşa mi-a fost scris. Aş da tot ce am, la schimb pentru împlinirea unui vis. E trist.

• Că sunt singura mea alinare, atunci când inima mă doare...

• Ştergi o lacrimă, dar nu poţi să ştergi amintiri. Fericirea o cauţi până-ncetezi să respiri.

• Şi ştiu că mă-nvârt într-o lume de nebuni, fără cotiere, cască şi fără instrucţiuni.

• Sentimente uitate, doar amintiri lăsate. Destine schimbate, ciudat intersectate.
Sper ca-ti plac love struck

| ioana2001 a răspuns:

Pai eu as zice sa te uiti pe la televizor sau sa mai iesi si tu pe afara!