O pisica sau o pasare. vreau sa fiu pisica pentru ca e animalul meu preferat si e o felina adica sa strecoara peste tot. vreau sa fiu o pasare pentru ca vreau sa vad cum e sa vbori.
Un catel. Pur si simplu vreau sa vad cum percep cainii lucrurile, care le e gandirea pentru ca stim ca sunt niste animale inteligente.
Un gandac de bucatarie, acum pe bune gandacii de bucatarie supravietuiesc unei explozii nucleare dar nu unui picior?!
As vrea sa fiu o insecta, o musca. Pai daca stai sa te gandesti, musca poate fi caracterizata printr-un martor tacut la detaliile tuturor momentelor tale secrete, la toate faptele tale rele, la conversatiile private si rasfaturi, musca este neutra. Nu reperezinta o amenintare, nu-i pasa ca inseli la impozitul pe venit, nu te-ar impiedica sa sari de la balcon si n-ar chema politia daca lichidezi pisica vecinului. dar stii, a fost de fata. Musca va fi intodeauna martora la tot ce e de nemarturisit.
Eu asi alege catel pentru ca sunt cele mai bune compani si eu sunt foarte prietenoasa si sint jucausi si energici parca ma reprezinta... Ori cum sun foarte frumosi...