| TurnOn a întrebat:

daca lipesti un obiect mic din plastic ( ex : un paiet mic stralucitor sub forma de diamant)cu super glue pe piele afecteaza pielea? sau ce riscuri sunt?

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Depinde in ce zona a corpului il lipesti.
Te rog eu: nu ti-l lipi pe frunte ca moare naibii si prapaditu' ala de neuron!

| LoStEyEs a răspuns:

Da, cu siguranta! pai daca e super glue, nu o sa se mai dezlipeasca. dar daca il dezlipesti, o sa-ti faci rana. crede-ma, eu mi-am pus unghii false cu super glue si a trebuit sa stau cu mainile in apa fierbinte 2 ore ca sa se dezlipeasca ( ca daca le dezlipeam eu mi se rupeau unghiile false cu tot cu unghiile mele straight face )

| TurnOn explică:

Staty linistiti ca nu o sa-mi pun eu! mi-a venit ideea si ma gandeam oare ce se intampla! cu ce scop sa-mi pun eu asa ceva?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, nu lasa pielea sa respire in acel loc apoi in timp in contact cu apa in mod repat poti indeparta acel obiect.
Totusi nu-ti recomand sa lipesti obiecte de piele, se poate in accidental sa te alegi cu o smulgere de piele de toata frumusetea in prag de inceperea scolii si sa nu-ti prinda bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog sa nu faci asa ceva; da afecteaza pielea.Riscu mare este sa ajungi direct la chirurgie, pentru a-l desface sau chiar mai rau.Numai bine.

| BlackPuma a răspuns:

Iti arde pielea, nu incerca