| lolita24 a întrebat:

dati-mi niste activitati de facut prin casa dar care sa nu necesite calculator sau televizor. Cand mai raman singura pe acasa raman cu o prietena si habar n-avem ce sa facem. Eu m-am gandit sa facem ceva...niste activitati de groaza prin casa. Mie imi place sa ma sperii daaa... nu stiu cum sa fac asta.Oricum.casa e destul de mare deci, cine imi da cee mai faine activitati primeste funda! big grin

Răspuns Câştigător
| romanyta a răspuns:

Puteti sa va povestiti cele mai de groaza filme pe care leati vazut una altuia; Sa va vopsiti pe fata cu ochii inchisi cu lumina stinsa.

4 răspunsuri:
| Smilee001 a răspuns:

Sa jucati un fel de ascunselea.ea se ascunde si u o cauti si atunci cand te apropii de ea sa te sperie de moartee.deci?

| AugustinFiltru a răspuns:

Stingeti toate luminile din casa sa nu se mai vada nimic si trageti ceva peste geam sa nu intre lumina! Apoi una dintre voi se duce in baie si se machiaza insoaimantator fara ca cealalta sa stie cum e machiata. Cealalta sa ia o lanterna si sa se olimbe prin casa in timp ce cea machiata se ascunde si din cand in cand o mai spareia pe cea cu lanterna!
Daca vrei mai multe activitati dai add king_of_street0111!

Pls Funda!

| lolita24 explică (pentru AugustinFiltru):

Aia e adresa ta de mail? sau un site. Ca daca e site am cautat pe net si nu mi-a dat nici un rezultat

| JayZei a răspuns:

Dezbracativa si pipaitiva cu ochii inchisi drooling:X