| Danny_8046 a întrebat:

dati-mi niste ideii ce sa fac ca sunt singura acasa dh n-am ce facee. (afara este dimu urit, fara desenat, sh fara jocuri pe internet) DaU funda

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Filme online si TPU.

| Bezea a răspuns:

1. Iti suni iubitul/prietenul si il chemi daca ai.
2. Citesti o carte (ar fi de preferat afara, asa se rezolva si problema 1).
3. Te uiti la anime (desene japoneze facute de japonezi) sau citesti manga(benzi desenate la fel facute de japonezi)
4. Poti sa faci un AMV
5. Iti faci un cont pe un site si iti pierzi vremea pe acolo(cine ar face asta oare...)

| DianaScorpio a răspuns:

Copy/paste la raspunsul meu de la o intrebare aproape identica:

Te poti uita la un documentar, la ceva ce iti place la tv, poti sa stai pe internet, sa vorbesti la telefon sau pe internet cu un/o prieten/a, sa chemi pe cineva sa iasa cu tine sa va plimbati, sa faci treaba in casa (gatit, spalat, maturat, etc), sa faci suplimentar ceva la o materie de la scoala, sa citesti, sa faci sport, sa asculti muzica, etc. Poti face foarte multe lucruri in timpul liber.

| Dana a răspuns:

Pai eu zic o pertrecere in pijamelewinking
pup:*

| MilyHarunto a răspuns:

Nu stiu! Ai putea citi ceva sau ai putea sa-ti chemi niste prietene,sa puneti muzica,sa dansati, sa va spuneti unele chestii, sa barfitbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu eu... suna-ti niste prietene sau trimiteti-va mesaje.
Uita-te la TV poate gasesti ceva fain
Cheama pe cineva la tine
Fa-ti temele laughing
Nu mai stiu dar gandeste-te ca sunt o gramada de lucruri de facut. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu eu cand ma plictiseam doboram tot felul de recorduri cu dif lucruri sau vorbeam la telefon cu cineva! Funda?

| ovy_2759 a răspuns:

Draga danna,daca e timp urat afara,ori numeri bani, ori faci copii. daca iti permite varsta, si atunci nu te mai plictisesti