Ma, tu mai mult ca sigur esti botezata in ortodoxism! Si mai mult ca sigur, esti crestina formala, d-aia de merge la Biserica de Paste si de Craciun, si are frica nejustificata de Dumnezeu.De ce, mortii tai, ma rog, cauti, tocmai in ziua asta, pe care se presupune ca ar trebui s-o sarbatoresti cu smerenie, sfaturi despre cum sa iti faci unghiile.'Tu-va muma padurii in vene, ca va mai ziceti crestini, cand l-ati ingropat si pe Dumnezeu si pe fii-su de atatea ori, si ii dezgropati numai cand aveti nevoie de ei, nici o asa-zisa sarbatoare nu sunteti in stare sa o sarbatoriti ca la carte. Apropo, da-ti si niste acid sulfuric pe unghii, inainte sa ti le vopsesti, bine, crestino?
Sincer ambele culori sunt frumoase dar pentru inviere ar merge mai bine rosu.Pentru cei care zic ca nu este bine sa te duci machiata la biserica dupa parerea mea nu au dreptate deoarece o fata trebuie sa arate mereu bine mai ales daca se duce intr-o locatie unde va fi vazuta de mai multi oameni dar si fata nemachiata si naturala este si ea frumoasa prin calitatile ei.
Nu ti le face nici rosii, nici negre. Culorile astea sunt mult prea stridente pentru biserica; acolo nu se duce data cu oja cea mai tipatoare pe care o ai tu acasa. Daca chiar nu vrei sa renunti deloc la oja, mai bine ai alege un crem sau un roz pal.
Poti sa iti faci o combinatie: unghii negre cu o floricica rosie sau niste dungi rosii sau poti sa iti faci o manichiura frantuzeasca cu negru unghia si varful rosu sau invers cauta pe youtube tutoriale de unghii simple fundita?!
Eu stiu ca e pacat sa iti faci unghiile in Saptamana Patimilor dar daca chiar vrei sa ti le faci eu zis sa ti le faci rosu deoarece semnifica sangele Domnului!
Paste fericit!:*
Negru nu tile vopsi nu te duci la mort, mai bine cu un rosu superb... succes
Dacă nu preferi să le combini, sau să nu ai deloc lac, căă nu e discotecă diseară, atuncea făle roşi, findcă ruşu e culoarea ce semnifică sângele Mântuitorului ce sa jertfit pentru noi, negru reprezintă urăă. şi neîntelegere!, e o sărbătoare de doliu, dar. doar în prima fază, în a doua e sărbătoarea Învieri Domnului Nostru Iisus Hristos! Sfatul mew, e ROŞU,
Deci eu am ales rosu... chiar daca de obicei ma fac negru vrede sau albastru. Acum am hotarat sa aleg cv mai special, si daca tin cont ca semnifica sangele... e perfect♥♥♥ succes
Patriciia întreabă: