| Sofffie a întrebat:

Dau fundita ca asa se inghesuie mai multi sa raspunda!

Mai vreau niste modele pentru bratarile prieteniei dar explicate in scris nu video ac acestea http://blog.nisi.ro/......e-din-ate/

Si nu dau funda la raspuns idem cu ce site am publicat eu!

Vreau altele!
Dar nu video, ci scrise!

Fundoi!

Răspuns Câştigător
| andreipirca a răspuns:

Fi atenta ca sunt baiatlaughingam vazut odata la o colega, deci:iti aranjezi firele(nu mai stiu sigur cate)parca 6 sau 8 in fine nu conteza catelaughingle faci un nod la capat si il prinzi de pantalon cu un ac de siguranta, sau ti intre genunchi si incepi de la stanga la dreapta, iei 2 fire, faci 2 noduri normale, apoi iei (din cele 2 fire carora le-ai facut nodurile)il iei pe al doilea(tine cont, sensul este mereu de la stanga la dreapta)si faci iarasi doua noduri firului al doilea cu firul al treilea, apoi il iei pe al treilea cu al patrulea, pe al patrulea cu al cincilea si tot asa, faci cate doua noduri, cand ai ajuns la sfarsit o iei din nou de la stanga la dreapta si reiei procesul, nodurile trebuiesc sa fie stranse, nu prea le am cu exprimarea dar tine cont ca sunt baiatlaughing, fundita?

3 răspunsuri:
| Crina_7980 a răspuns:

Şi de ce nu video da scrise?
Adică eu cred că video e mult mai comod, îţi arată totul pas cu pas şi e foarte uşor mai ales dacă videoul e filmat cu o cameră bună! E o alegere mult mai bună să ştii! Încearcă pe youtube, dacă ştii engleza caută "Friendship bracelets".

| UnZambetTeRog a răspuns:

Stiu si eu sa fac multe modele. happy zi-mi pe privathappy