| curiozitatea a întrebat:

dau fundita pentru raspunsul care ma ajuta cel mai mult.big grin
Pentru inceputbig grin prietena mea cea mai buna nu mai sta cu mine. isi petrece timpul cu o fata care acum 1 an cam asa imi era cea mai buna prietena dar m-am suparat pe ea din motive intemeiate.si inca nu si-a cerut scuze. Intrebarea este :"cum sa imi recapat prietena? " isi petrece tot timpul cu ...aiastraight face

8 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Daca te considera prietena, atunci o sa -si aduca aminte si se va intoarce. Dar, o data ce te-a lasat balta, ce zici, ii mai poti spune "prietena"? Nu cred...
Dragoste si prietenie, cu forta, nu se poate. Lasa situatia exact asa cum e, nu are rost sa te complici. Persoana pe care o credeai prietena ta, nu este decat o cunostinta pentru tine. Azi e cu tine, maine cu alta, poimaine cine stie!?

| Dief a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat exact la fel. Prietena mea a realizat ca tine mult la mine si vrea sa ne petrecem timpul impreuna insa acum anturajul difera.
Poti incerca sa fi prietena cu amandoua. Nu o poti forta. Chiar daca o sa pretindeti ca sunteti iarasi bff, nu o sa mai fie la fel, crede-ma.

| Jadis a răspuns:

Inseamna ca vrea sa fie cu aia. Nu o poti obliga sa stea cu tine. Ea face ce vrea poate se simte mai bine cu...aia. Sti ce trebuie facut? Ii zici cand ai timp ii spui: "Am vazut ca nu mai stam impreuna si ca stai cu...aia. Poate nu mai vrei sa fim prietene si nu ma supar daca recunosti asta. Eu vreau ca tu sa te simti bine. Deci, spune-mi adevarul". Daca nu te mai vrea pe tine sa nu te superi. Va veni odata vremea cand prietena ta se va cerata cu aia si va veni la tine (dar nu inseamna ca trebuie sa o si primesti. Daca face asta va dovedi ca se foloseste de tine). Tu sa fii fericita si sa iti faci alti prieteni, stai cu altcineva, cine stie poate iti vei face o alta prietena buna. Trebe doar sa ai timp

| frumushika09 a răspuns:

Si eu trec printr-un lucru cam la fel, i-ai spus prietenei tale ce te supara? prietena mea ma ignora, dar si eu am inceput sa o ignor, ea nu te merita daca te face sa te simti rau! Tratezi foc cu foc, te ignora, o ignori si iti gasesti prieteni mai buni, ea ar trebui sa simta ca a gresit si sa incerce sa te recapete!

| andreeamitoi a răspuns:

Si eu am avut un caz asemanator. S-a intamplat cam asa:

1. am purtat o discutie cu ea despre acest lucru
2. am intrebat-o daca i-am gresit cu ceva
3. am aflat ca de fapt ma folosise si am hotarat sa incheiem prietenia (acum tanjeste sa fim iar prietene)

Ceea ce poti tu sa faci:

1. discuta cu ea
2. afla ce s-a intamplat
3. spune-i ca indiferent de ce se intampla tu inca o mai consideri prietena ta iar daca se va comporta in continuare asa ar fi cazul sa nu mai fiti prietene.

Nota:winking fii tare si nu te lasa ranita caci asta va trage atentia celorlalti.winking

Mult noroc!

Bye!

| Mony a răspuns:

Si eu am fost in situatia astasad si nu mi-a placut delocsadam incercat s-o conving s-o lase balta pe cealalta, da lucrurile s-au complicat si mai mult, ca i-am dat rasplata cu aceeasi monedasad. apoi 3 luni n-am vorbit cu nici unasad... apoi am laat lucrurile asa cum au fost si dupa aia...ne-am impacat cu aman2happysi acum suntem toate 3 cele mai bune prietene

Nu o forta...vei trece peste astahappydaca pr ta isi va dea seama de cea a facut isi va cere scuzewinking

so.Don't Worryhappy

| curiozitatea explică:

Faza e ca ea nu-i genu care sa se roage de lume. daca o ignora cineva. chiar daca nu ii comvine spune ". no bine. pa" asa face cu toti. dar ma simrt super cu ea.si ea la fel cu mine.doar ca atunci cand am intrebat`o de ce nu mai sta cu mine a zis fiind ca fata cealalta o cheama afara pe cand eu nu...chatterbox dar am mai chemat`o si mi-a zis "nu po ca ies cu ea."

| AnaEindragostita a răspuns:

Intreab-o vb cu ea cea mai buna cale de a face o prietenie este convorbirea fa-o sa rada spune-i ca vrei sa stai si cu ea