Ai mare dreptate! Asta fac si eu de doar cateva zile! Merg pe conceptia ca funda este pentru fete!
Exact! bv are dreptate! nici eu n-am nici o funda auzi poza aia de la avataru tau eu sunt:p baga id`u si vb daca nu ma crezi creattive.kidd
De obicei "funda?" Se zice atunci cand cel care a pus intrebarea nu scrie la sfarsit ceva de genu "cine imi raspunde are funda" adica nu da funda la raspunsuri si de aceea cei cu raspunsurile zic "funda?". De obicei asta se intampla Dar mai sunt si obsedati...Eu am circa 56 raspunsuri... Din astea doar 12 au fost castigatoare si imi amintesc ca din 56.Numa la vreo 2- max 3 am zis la sfarsit "funda?"
Yes, baby! Kill'em all and piss on their grave... the new TPU movement Bwaahahahhahahaaaaaa!
Acum, schimband registrul tactic, nu poti sa-i opresti sa cerseasca: funde, conturi de metin2 si lady popular samd, referate, comentarii etc, etc, etc...
Ramane totusi la alegerea ta sa dai sau nu funda, sa-i ajuti sau nu cu temele. Din experienta de pana acum am observat ca educatia nu functioneaza cu "nu mai faceti asta ca nu va mai ajutam" ci invers - nu-i ajutam si o sa inteleaga ei in timp care-i treaba. Ideea e sa fim consecventi, cat de cat...
Da sunt de acord cu tine. .
Sunt multi obsedati care se gandesc la funde nu doar sa ajute pe altii
Buna,
Corect nu ar trebuie sa intrebam intruna Funda?! Dar, este al doilea cel mai frumos lucru de pe TPU, primul lucru este cand ajuti oamenii si al doilea cand primesti o funda