Sa iesi putin afara, si sa tragi aer in piept! Spala-te cu niste apa rece si poate iti revii! Cred ca ai o cadere de calciu, si eu patesc la fel! Nu te pune jos iesi sa iei aer 2 min, sau trage aer in piept, iesi putin la geam daca nu iesi afara! Si ia calciu! succes!
Poate ai o scadere de zahar in sange. Tremuri cumva? Incearca sa mananci cv dulce.
Sa nu ai vreo cadere de calciu sau-Doamne fereste!-vreo depresie. Poate ca ar fi bine sa mergi si la un medic psihiatru.Si eu am avut aceasta afectiune, dar mult timp am neglijat semnele bolii, si am patimit 5 ani de zile.Am trait un adevarat calvar.In plus, roaga-te mult. O sa vezi ca o sa te simti mult mai bine.Multa sanatate!
Cand ti-ai facut ultima data analizele de sange? Poate ai o carenta de magneziu. Consuma soia, banane, smochine, migdale, alune si germeni de grau, pentru un aport de magneziu. Bea apa minerala imbunatatita cu magneziu.
Salut. Gandeste-te la amicii tai gandeste-te la ceva frumos ce v-a urma sau cauta-ti cv de lucru in lispa de ocupatie