anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva zile am devenit populara...trebuie sa fac poze sa dau autografe etc. cum sa ma comport cu fanii? dau funda pliz...(sunt fata si am 11 ani)

Răspuns Câştigător
| miha01 a răspuns:

Salut alessia! In primul rand inarmeaza-te cu multa incredere in tine ( sunt multi invidiosi ) si i-ati un pix de foarte buna calitate... cine stie unde vor unele/unii autografe (smug) si este mi-a readus zambetul pe buze intrebarea ta. Sa fii sanatoasa si populara mult timp inainte de acum! Ceao pitico :*

6 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Si cum ai devenit populara? ti-ai pus silicoane? ai pus poze cu tine goale pe facebook/hi5? laughing

| BOOBZen a răspuns:

Am si eu 11 ani,si sunt populara,incearca sa-ti pastrezi farmecul in fata fanilor,ca sa-ti mentii popularitatea,dar cand iti cer autografe zile ca sa pari mai cool,zile ca nu mai dai autografe ca nu sunt de vanzare, Sper ca te-am ajutat, insa faza cu autografele parca nu prea e adevarat

| blackcat99 a răspuns:

Haoleu rolling on the floor ai ajuns vedeta? rolling on the floor

| Alexandra_8894 a răspuns:

Sigur nu esti Madonna. Fanii vor supravietuiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da-mi si mie un autograf pe frunte poti?

| heartslow a răspuns:

Ma, u nu sti ce inseamna popularitate (la 11 ani n-ai de unde sa stii), asa ca nu-ti mai fa probleme ca, la varsta asta "popularitate" e ceva ce vine si trece, ca astenia de primavara.happy