Din curiozitate...la inceput!
am raspuns la o intrebare, a lui andy, daca tin minte bine...si primul raspuns a fost castigator!
si am luat-o ca pe un semn...
apoi am observat ca experienta mea de viata, sfaturile mele, pentru unii au fost de ajutor!
si mi-am zis de ce sa nu ajut!
apoi am inceput sa cunosc persoane noi, si sa leg prietenii!
acum ma "laud", cu cativa dintre ei care s-au dovedit a fii prieteni adevarati!
am avut si momente cand am fost pe punctul sa renunt... dar noii mei prieteni m-au oprit...si pentru ei am ramas!
Pentru ca imi place sa ajut oamenii si pentru ca am vrut sa imi fac prieteni noi
La inceput din curiozitate, apoi din dorinta de a ajuta pe cei care aveau nevoie de acest lucru.
Cautam ceva pe goagal si am dat de el...am mai dat de vreo 2-3 ori si pana la urma m`am hotarat sa imi fac cont
Pentru ca am vrut sa cunosc oaeni noi si sa'mi fac prieteni, sa fiu ajutata si sa fiu de folos.u?
Am intrat din curiozitate la inceput...cautam ceva pe net si am ramas pentru a ajuta pe cei care au nevoie de un sfat
Buna, eu personal am apelat la acest site pentru a putea ajuta cu sfaturi pe toata lumea si ata cat pot sper sa fiu de folos, imi pare bine ca am avut prilejul de a sfatui cu ce pot...
Cautam ceva pe net pentru scoala si am dat de site. M-am uitat pe aici sa vad despre ce e vorba, am mai pus o intrebare pe anonim...si intr-un tarziu m-am gandit sa-mi fac cont
Acum luand-o serios...ador site-ul asta:X.cautasem o intrebare pe google si primul raspuns a fost asta.De cum am intrat, mi-a placut, si cateva ore bune mi le-am petrecut citind intrebari. Mi-am facut cont, iar acum nu mai scapati de mine asa usor. app knnight...am apelat cu taxa inversa
@knnight
Hihi...de acum te invadez cu raspunsuri la fiecare intrebare... vrei razboi, huh?
Pentru ca uneori e bine sa auzi si o solutie obiectiva la problema ta. si sa o poti privi din mai multe puncte de vedere.
in plus cunosti oameni sociabili si inveti lucruri noi.
@elly4all pai eu cautam ceva si scria ceva de TPU, am intrat si mi-a placut la nebunie, mi-am fact cont si cam asta a fost tot. orkm imi place mult aici
Pentru ca aici am sa gasesc mereu un raspuns bun... de la oameni ca mine, din tara mea.
Oameni inteligenti si prietenosi, oameni care sunt dornici sa ajute.
Davyduchiha2001 întreabă: