| albinuta2 a întrebat:

de ce lumea il uraste pe Justin Bieber adica vad pe facebook poze si comentari urate la adresa lui! cu toate ca unele melodii sunt frumoase si nu arata nici prea rau, in ultima vremea face niste gesturi groaznice pentru o vedeta de ziua lui si-a aratat fundul si multe alte chestii! deci in concluzie ce parere aveti despre el are sau nu voce si daca merita injurat?

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Carmen100 a răspuns:

Fiecare cu parerea lui...8-I

| andreiush25 a răspuns:

Este un baiat talentat ce pot sa spun.
Dar ma enerveaza faptul ca este divinizat...
Nici macar nu isi scrie melodiile singur...sta o echipa intreaga dupa fundul lui...
Sunt in lumea asta oameni de 30 de ori mai talentati ca el iar nimeni nu ii vede...
Este exagerat de bogat pentru ceea ce face
Mai pe scurt. tipul are noroc din plin.

Răspuns utilizator avertizat
| foreveryou a răspuns:

Nu cred ca merit cei care fac asta ( il injura) sunt doar gelosi happy

| ghtm a răspuns:

Ce pot sa spun despre el? Are unde cintece frumoase, cum sunt Beauty and a beat, as long as you love me. Da, este si simpatic. Nu cred ca merita injurat, pentru ca la virsta lui are multi fani, o multime de cintece si un mare succes in carira muzicala. Totusi, pina acum toti se rideau de el pentru stilul sau si coafura pe care o avea probabil, si ziceau ca e homosexual. Ma bucura faptul ca el nu a atras atentia la aceste vorbe, si a continuat cariera sa. Bravo lui! Eu personal sunt indiferenta in ceea ce priveste viata lui, si nu as vrea sa-l vorbesc. Fiecare are gusturile lui in muzica!

| alymitu a răspuns:

Dupa parerea mea, Justin nu are voce proasta si daca ar stii sa si-o valorifice cu siguranta nu ar mai fi acum batjocorit. Eu sincer cred ca nimeni nu trebuie injurat. Pana la urma e viata lui si face ce vrea cu ea dar nici nu trebuie sa sustii ca iti place ceva daca nu e asa.

| Ionucaaa a răspuns:

Adevărul adevărat este că nu contează viaţa personală a vedetei respective. CONTEAZĂ TALENTUL! Ai văzut, unii au voce minunată, dar de fapt sunt nişte persoane nasoale. De ce să facem caz de necaz din asta? Să-i apreciem vocea, talentul, nu treburile lui personale! Şi el are dreptul la intimitate! Lăsaţi viaţa privată a vedetelor şi apreciaţi-le talentul! Asta e cel puţin părerea mea! happy

| membrulcelmainou9238 a răspuns:

Cu toate ca melodiile sunt faine
el este o persoana de rahat sa nu spun altfel

| MaZGaLiCiYi a răspuns:

Iti spun eu de ce il uraste toata lumea.
Primul motiv ar fi ca are o fata de gay.laughing
Al 2-lea motiv este ca este un rasfatat caruia i s-a urcat celebritatea la cap.
Si al 3-lea motiv este acela ca mie chiar nu-mi plac melodiile luilaughing.

| Annishoara01 a răspuns:

Parerea mea: Justin Bieber are voce frumoasa. Dar prin faptul ca se poarta urit aceasta este un minus al lui. Eu nu cred ca trebuie descurajat el este un om ca toti oamenii, daca a trecut putin de limita- cred ca are anumite motive. Eu nu as spune ceva urit la adresa lui. Melodiile sunt frumoase. Ce pot sa spun... nu l-as descuraja ca ceilalti.
Tu ce spui?

| Danyyyyyy a răspuns:

Eu zic ca e destul de tare si are succes si apropo la aia care rad de el:
-VOI RADETI DE EL CA PERSOANA
-EL RADE DE CONTURILE VOASTRE BANCARE laughing

CONCLUZIE: GELOZIA
Nu e gay! Daca era se vedea pana acuma ceva zis de el oficial astea sunt DOAR INVENTII ce dovezi CLARE aveti ca e GAY