| Tokha a întrebat:

De Halloween vreau sa ii sperii pe colegii mei si vreau sa ma imbrac in mireasa moarta. Mi-a spus o fata pe TPU de acest costum.Si mai precis imi pun o rochie alba, machiaj alb, rujul nuanta inchisa fardul de pleoape negru si tenisi. E necesar sa imi pun si bratari ca eu voiam sa imi pun ceasul meu negru.Si am si un inel de parca zici ca e verigheta si ce ziceti? E scary nu?

Răspuns Câştigător
| alinutza83 a răspuns:

Doamne... scary rau. Tu vrei ca ai tai colegi sa faca infarct? Fereasca Domnul sa te vada parintii tai imbracata asa ca sigur se sperie rau! Insa in locul tenisilor ti-as recomanda ceva mai elegant. O miresica fie ea si moarta trebuie sa fie eleganta.Inel da, ceas nu, bratari - una mai finuta. Atentia trebuie sa o atragi tu, nu bratarile sau ceasul.Succes! Sper sa se sperie rau!

4 răspunsuri:
| Helăăău a răspuns:

Aha happy love struck Buna idee.

| ForbiddenLove a răspuns:

Da e misto
p. s am vazut un film de animatie care se numea corpse bridehee hee

| Seth_1218 a răspuns:

O rochie alba rupta si murdara. La ochi ai putea pune un machiaj negru intinat pe fata poate si cu putin rosu prin colturi. Pe obraji ar merge un fard rosu, iar buzele negre intinate(?). Ca incaltaminte ar merge foarte bine bocanci inalti (sau normali). Nu, nu e musai sa porti bratari, ai putea purta niste manusi din dantela neagra si cu oja neagra, rosie sau visinie intinata pe degete.\m/ Sper ca ti-am fost de ajutor^^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pre scary, dar daca esti miresa moarta iti va trebui o rochie din dantela neagra. frizura... iti recomand sa iti cifulesti parul, si sa il prinzi in lateral cu o agrafa sau o cordeluta. incaltari-trebuie ceva elegant, dar nici prea elegant. ei, in privita asta iti recomand opincute sau balerini. pai, pentru ceva de efect ai pute sa iti pui pe maini manusi de plasa. succes!