| TeManancCuNutella a întrebat:

De un timp am nervi mereu cu sora mea, tata, mama...Chiar si cand sunt cu prietenele. Dar cum nu stau in Romania, cand vorbesc cu cele mai bune prietene din Romania ma linistesc complet. straight face
As vrea sa stiu cum ma pot controla, pentru ca sincer, nu pot. De ex cand am nervi p sora mea imi vine sa o bat, urlu la ea...Si mai vorbesc si urat de ex "Date dreq" sau "P*zda f*tuta"...
Va rog ajutati-ma!
Spuneti-mi cum ma pot controla!
Mersi! kiss

6 răspunsuri:
| DanuTzCarbon a răspuns:

Odata ce stai mult cu persoane de mult timp te cam plictisesti de ele; parca nu-ti mai pasa. Pentru asta trebuie sa stai putin singura, sa-ti mai aranjenizi din ganduri si sa gasesti noi interese comune cu persoanele care ai aceasta problema. Bineinteles inainte de a vorbi trebuie sa fii si tu intr-o dispozitie buna.

Succes!

| TeManancCuNutella explică (pentru DanuTzCarbon):

Dar eu sunt mereu intr-o dispozitie rea cu ele. straight face
Doar cu prietenele sunt mereu intr-o dispozitie buna happy

| DanuTzCarbon a răspuns (pentru TeManancCuNutella):

Scuze de raspunsul intarziat... dar in fine.

Daca esti intr-o dispozitie rea, nu ai o stare sociala buna. De obicei pentru a-ti imbunatati starea sociala, trebuie sa stai cu persoana respectiva. Stai putin cu ea si asculti ce zice indiferent daca iti pasa sau nu; eventual din discutie poti sa o ajuti cu ceva (fara ai cere ceva in schimb asta = uneori cu santaj => nu e bine). Uneori ca sa incepe-ti o relatie de prietenie trebuie sa faci multe glume, poante. De obicei, mai ales in Romania, oameni pentru a se inveseli isi cam bat joc si se prostesc (evident pana intr-o anumita masura). Asta fie ca esti sau nu intr-o dispozitire buna sau nu.

Un mic sfat: nu face ce zic eu din prima. Incetul cu incetul va fi ok si ca chestie: daca iti vine sa-i zici ceva urat (la adresa ei) mai bine dati o palma peste gura. Asa imi mai controlez eu vocabularul.

Incearca asta... Sper sa te ajute.

Bafta!

| crhh a răspuns:

Incearca sa-ti aduci aminte de toate faptele bune care ti le-a facut de-a lungul timpului persoana pe care esti nervoasa si probabil ai sa reusesti sa iti cam schimbi mentalitatea in legatura cu acea persoana!

| TeManancCuNutella explică (pentru crhh):

Nu mi-a facut chiar nimic bun in ultimu timp happy

| crhh a răspuns (pentru TeManancCuNutella):

Nu ti-a facut nimic bun in toata viata ta? :-) Astea sunt alte chestii care le spui tu la nervi, orbita fiind de toate astea...