Odata ce stai mult cu persoane de mult timp te cam plictisesti de ele; parca nu-ti mai pasa. Pentru asta trebuie sa stai putin singura, sa-ti mai aranjenizi din ganduri si sa gasesti noi interese comune cu persoanele care ai aceasta problema. Bineinteles inainte de a vorbi trebuie sa fii si tu intr-o dispozitie buna.
Succes!
Dar eu sunt mereu intr-o dispozitie rea cu ele.
Doar cu prietenele sunt mereu intr-o dispozitie buna
Scuze de raspunsul intarziat... dar in fine.
Daca esti intr-o dispozitie rea, nu ai o stare sociala buna. De obicei pentru a-ti imbunatati starea sociala, trebuie sa stai cu persoana respectiva. Stai putin cu ea si asculti ce zice indiferent daca iti pasa sau nu; eventual din discutie poti sa o ajuti cu ceva (fara ai cere ceva in schimb asta = uneori cu santaj => nu e bine). Uneori ca sa incepe-ti o relatie de prietenie trebuie sa faci multe glume, poante. De obicei, mai ales in Romania, oameni pentru a se inveseli isi cam bat joc si se prostesc (evident pana intr-o anumita masura). Asta fie ca esti sau nu intr-o dispozitire buna sau nu.
Un mic sfat: nu face ce zic eu din prima. Incetul cu incetul va fi ok si ca chestie: daca iti vine sa-i zici ceva urat (la adresa ei) mai bine dati o palma peste gura. Asa imi mai controlez eu vocabularul.
Incearca asta... Sper sa te ajute.
Bafta!
Incearca sa-ti aduci aminte de toate faptele bune care ti le-a facut de-a lungul timpului persoana pe care esti nervoasa si probabil ai sa reusesti sa iti cam schimbi mentalitatea in legatura cu acea persoana!
Nu mi-a facut chiar nimic bun in ultimu timp
Nu ti-a facut nimic bun in toata viata ta? :-) Astea sunt alte chestii care le spui tu la nervi, orbita fiind de toate astea...