| ubox7007 a întrebat:

deci am o problema cu niste copii (de vreo 8-16 ani) de pe strada, gasca mare, vin si de pe alte strazi aicea, ca sa joace fotbal, dar problema este ca pe zi de vreo 7-10 ori imi lovesc poarta si uneori dau tare, eu (19 ani) am iesit la iei sa ma mai iau, am mai reusit, m-au mai ignorat si na... tot nu reusesc sa ii fac sa nu imi mai loveasca poarta sau sa mearga mai incolo (strada este lunga de 1 km, adica 1000 metri si ei fix in fata porti mele, gen poarta mea va fi si poarta de fotbal), dar tatal meu nu are nici o problema, ii mai lovesc masina, poarta (caci nu e chiar casa mea) si vad ca familia mea este in "submissive mode" chiar un fel de "cuck" caci eu vad un atac la persoana prin loviturile in poarta si mai ales in masina, dar 0 sprijin din partea parintilor.

Eu si cateaua mea Dixi.

Ce sa fac? Sa sun la politie?
P.S. nu sunt impotriva faptului ca se joaca, dar imi lovesc poarta tare si masina si nimeni nu are de gand sa imi plateasca pentru o zgarietura pe masina.

Răspuns Câştigător
| untu a răspuns:

Puteti sa faceti plangere la politie pentru tulburarea linisti publice si pentru zgarieturi la masina( pentru vatamarea bunurilor materiale)!

0 răspunsuri: