Si eu am fost la Felix saptamana trecuta
eu zic sa mergi, de ce sa ratezi ocazia? mai bine mergi...
roseata nu are cum sa-ti treaca, daca te ustura piletea cumpara-ti o lotiune dupa plaja ( iti recomand sa-ti cumperi de la Felix, nu chiar de-acolo de langa bazine, ci din oras se gasesc la magazine si o sa vezi ca sunt mai ieftine in jur de 10-12-15 lei sticla ) iar daca mergi ai grija sa te dai cu protectie solara inainte de plaja ( daca chiar vrei sa stai la plaja ) sau poti intra in apa, iar cand iesi stii ca te prinde mai bine soarele daca esti uda, tu poti sa te stergi repede si sa mergi la umbra o sa vezi ca la Felix e destul de amenajat si sunt umbrele pe margine si sezlonguri sau banci, la fel si la strandul Apollo cae este chiar langa Felix (doar ca nu e asa amenajat sunt mai putine bazine ) sunt banci pe marigine si pomi daca vrei sa stai la umbra asa nu o sa te prinda soarele
si nu sta foarte mult la plaja, mai bine dimineata si seara cand nu e asa puternic soarele Distractie placuta>
Pai du-te la farmacie si cumpara ceva.intreab-o pe farmacista ce ar fi bun.
alifie de gabenele ceva.
apoi maine sa te duci cu ei. iti dai cu lotiune si ggata.
pup
stai si u mai la umbra
Da-ti cu niste crema "dupa plaja" si ai grija acolo sa ai mereu protectie ca altfel te arzi rau de tot.
Din cate stiu eu. faci cateva dusuri cu apa dar nu fierbinte... iar cand stai la soare cu lotiuni.si nu uita.sa nu stai la soare la amianza adica intre 12-16, atunci e soarele mai puternic.in rest e ok.