| Iriiiii a întrebat:

Buna deci am un tricou cu hannah montana care nu imi place si vreau saii dau joc chestia aia cu ea dar nu stiu cum. mie imi place forma dar nu imi place ca e ea pe el.chestia aia cu hannah montana se poate da jos cu mainile dar mie imi este greu si nu se dezlipeste asa usor.cum pot altfel decat cu mainile?
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:0, s:0&tx=97&ty=78
e ca asta aia cu hannah montana care se poate da jos doar ca are alta forma tricoul si are alta culoare.( doar imaginea aia care se poate da jos e la fel)
pa pa!

5 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Ca nou nu o sa fie niciodata! Astfel de modele se fac sa reziste! Impaca-te cu ideea si nu te mai chinui, ca mai rau faci! Nu o sa mai scrie nici HM si nici alceva nu o sa poti pune si... poti arunca tricoul!

| ramona0506 a răspuns:

Mi se pare ca o poti da jos cu fierul de calcatthinking
incearca sa : pui o foaie de hartie cu desenul hannah montana p el, si apoi dai cu fierul de calcat pe celalanta parte unde e desenul cu ea, si imaginea aia cu hannah montana se lipeste de hartie...cred.big grin daca candva ma poate corecta, e ok.pentru ca si eu am cam uitatbig grin

| Rares95 a răspuns:

Cum sa dai aia "joc"?:O:Ou iti dai seama ca daca dai aia joc, tricoul ala il poti adauga la carpe de sters geamurile? nu ai cum sa dai joc, dar cu ce te deranjeaza? e destul de fainwinking sunt fan Hannah Montanabig grin(imi plac comediile si sustin ca nu e de fete)winking

| Georgy1033 a răspuns:

Buna incearca sa ei o perie de plastis si inzearca sa il dai jos si cred ca ar fi bine ca tricoul sa fie ud si peria cu sapun ok.nulta bafra

| maduuuu a răspuns:

Ai incercat cu fierul de calcat?