Eu, eu m-am mutat de mai multe ori. Din Bucuresti in Brasov si, de vreun an, din Brasov(am stat cam 7 ani in care mi-am facut o multime de prieteni si m-am atasat de o multime de locuri) in Rotterdam. Oras nou, tara noua, prieteni noi, scoala noua. Dar am gasit la scoala persoane foarte speciale care mi-au devenit prieteni foarte buni. Si eu imi doream sa merg la un anumit liceu in Brasov... dar mi-a cam zburat visul departe rau de tot. Dar te acomodezi, crede-ma. O sa gasesti persoane superbe oriunde mergi si gandeste-te ca doar te muti, nu mori. Poti sa mai vorbesti cu vechii tai prieteni si poate ca in viitor, dupa 18 ani sa va revedeti.
Stai linistita. E greu la inceput pana incepi sa cunosti si sa iti faci prieteni. Dupa aceea toate intra in normal. Si in plus Aradul nu este chiar asa de urat. O sa gasesti modalitati de distractie si o sa te obisnuiesti. Toate cele bune!
O solutie ca sa te adaptezi mai usor... ar fi sa mergi in arad din cand in cand si sa stai cate putin... sa te obisnuit cel putin cu orasul