Cum sa nu aiba microbi pana la 7 ani? de unde aberatia asta? CUm dupa 7 ani brusc apar microbii? Aia se iau din aer, de pe obiectele din casa, peste tot sunt microbi.
Trebuia sa ii luati si copilului o inghetata sau macar sa incercati sa nu o mancati in fata lui. Acum asta e, da-le pacate zile si apoi abordeaza-i poarta-i ca si cum nu s-a intamplat nimic pentru ca tu sincer nu ai facut nimic, nu au de ce sa fiu suparati. Si Marian chiar nu stiu de ce s-a bagat in treaba asta, nu era treaba lui si oricum daca e prietenul tau trebuia sa iti ai aparerea tie. Tu ai facut bine, puteau lua diferite boli unul de la altul. Nu ti-s prieteni adevarati dupa mine daca se supara pentru asa ceva, pana la urma Vivi trebuia sa ii cumpere ingheata la frate sau daca ala chiar vroia nu sa te bata la cap pe tine cu prostia asta.
Sa-l fi pus pe fratele vivianei sa linga degetul mijlociu si nu inghetata, poate asa ii trecea pofta
Simplu : fa ce faceam eu cand eram mica : dadeam mana cu cine ma certam si cantam un cantec. " Impacare, impacare, fara nicio suparare, daca ne mai supararam luam valiza si plecam " sau ceva in genu nu prea imi mai aduc aminte . BAFTA!
Dar ce am zis eu mai sus la comentul meu? LOL!
Eh, ce ai spus tu era cu degetelul, la ce am spus eu trebuie sa dai mana! Si probabil tu cantai alt cantec :p
Mai intai fii mai matur atunci cand vrei sa-i recastigi si sa nu incerci lucruri de gradinita (ex: "impacare, impacare fara nicio suparare"). Zii ca regreti ceea ce ai facut si spune ca esti vinovat si nu ai stiut lucrul acesta.
PA!
Pai spune-le ca ai spus asta doar ca te gandeai la binele lor, a Paulei si a pustiului, nu din alt motiv. Apoi le mai spui ca iti pare rau ca sunteti suparati. Deci, si prin urmare, ce a fost asa de greu?
Si acum serios, din atat v-ati certat asa de tare?
Yurisa întreabă: