| PussicatDolls a întrebat:

deci sa va spun povestea mea.
Pe 5 iunie, am fost cu dna dirig. in excursie la Calafat.Cu noi a fost si elevul dansei, care este olimpic la olimpiada de tehnologie.Incepuse sa`mi placa mult de el, dar, eu am ascuns asta timp de 1 an fata de toata lumea.In vara, m`am cunoscut cu un baiat la tara.Ieseam seara la poarta, vorbeam la telefon, si intr-un timp ne-am si combinat.Am stat impreuna 6 luni dupa care ne-am despartit. Apoi o perioada am stat singura si ma gandeam la respectivul baiat din excursie.Mama mea a aflat de fostul` prieten si m`a certat si i-am promis ca eu poate voi ramane indragostita, dar niciodata nu voi mai avea vreun prieten, cel putin pana se termina examenele ca sa intru la liceu. Bun. Dar, mi-am incalcat promisiunea:-((. Si m`am simtit vinovata.Pt ca, dupa 2 saptamani m`am combinat cu un coleg de clasa, fiind foarte indragostita de el. Dar dupa ziua indragostitilor, acesta "mi-a dat papucii". Si de`atunci, mi-am jurat mie insami"Daca voi mai avea prieten vreodata, sa ma omoare Dumnezeu!". Si stiu ca am facut rau ca m`am blestemat.De atunci am ramas doar indragostita de respectivul baiat din excursie.Si eu inca ascund asta! Credeti ca ar fi mai bine daca le-as spune incetul cu incetul prietenelor mele?
Va rog ajutati`ma si scuze daca v-am ametit cu povestea meabig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| Adelinesmile a răspuns:

Pai. Nu inteleg ce ai rezolva daca prietenele tale ar stii ca iti place de respectivul baiat. Mai bine spune`i sau dai de inteles chiar luiwinking

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In locul tau le-as spune prietenelor de cine sunt indragostita, invata sa le spui si tu prietenelor de cine iti place sau cu cine stai. sper sa te ajute sfatul meu.

| patriciaxd a răspuns:

Iti place un tip. unde e crima? e atat de rusinos? mie, spre ex cand imi place de un baiat am grija sa afle cat mai multa lume, poate ajunge la urechile acelui tip. daca aude, si ma cauta ma prefac indiferenta si din vorba-n vorba poate s epune de-o relatie.
referitor la cazu' tau, mi se pare o prostie sa te blestemi singurahee hee zi-le prietenelor tale, poate te ajuta ele sa-i atragi atentia tipului. daca nu e sa fie, reorienteaza-tewinking

| sweetcupcake97 a răspuns:

Le poti spune prietenelor tale dar ai grija! Trebuie sa ai deplina incredere in persoana respectiva!