Ceva ce nu i-ai mai luat de mult si in acelasi timp sa o surprinda foarte mult(nu stiu c gusturi are) sau ceva in miniaTURA
Dacă este cea mai bună prietenă a ta:
-o pernă pufoasă
-o ojă colorată
-un album pentru. fotografii cu voi
-un ceas
-bijuterii
-in oraşul tău trebuie sa fie un magazin in care personalizezi lucruri(ex:cană, tricou, pernă cu poze cu voi două)
acum depinde şi de ce gusturi are ea...
Ar trebui sa ne povestesi,mai intai, despre personalitatea acesteia, pentru a-ti da un sfat. Nu fiecare fata are aceleasi preferinte...
Acum depinde si de ce ii place. Ca tot vine si martisorul, ai putea sa ii cumperi ceva simbolica. Pe lanaga asta are merge si o bluzita, o pereche de colanti, blugi, o camasa draguta, adidasi, poate o pereche de cizme ca tot nu se lasa iarna. Sau o caciula, fular, rimel, parfum, ruj sau un set complet de make up. Niste accesorii ar fi chiar dragute. Eu as fi in culmea fericirii, dar depinde. Sunt doar sugestii. Nu iti cunosc prietena
.
Daca iti permiti merge si un smartphone, sau un mp3/4 sau un aparat de fotografiat dar nu prea cred ca e o idee tocmai buna
Aceasta e alegerea ta dar daca o cunosti bine si stii care ii sunt preferintele ai putea alege si singura.SUCCES
Poi ai putea sa-i faci un cadou o poza cu voi.in rama.si/sau o inima de plus:Xcred ca o da`i placa:X. Funda?
Pai iai putea da o perna mare in forma de inima cu poza ta, un tablou cu o poze cu voi doi un plus mare mare mare si un buchet de flori un set dee parfumuri etc sper ca te-am ajutat
Pai. in primul rand 'Buna' si tie. in al doilea rand, are vreao colecite ceva un hobyy, ce ii place ei daca ea este mai fashion i-ai putea cumpara ceva pe gusturile ei daca stai bine cu bani o poti duce undeva sper ca raspunsul meu ti-a fost de folos.
anonim_4396 întreabă: