| GalaXy a întrebat:

Buna dimineata! Sunt pasionat de pescuitul sportiv, dar din pacate pe Dunare nu se mai prinde cum se prindea, majoritatea lacurilor sunt pline de plase >= peste f. putin. Aveti idee de balti pentru pescuit foarte bune?(nu conteaza tarif sau unde sunt pozitionate in Romania)Foarte bune insemnand sa nu prinzi pesti cat se deschide patentul... Adica sa ai ocazia sa prinzi si pesti de 5-10-15 kg...ca de lacuri in care se prind de 2-3 kg m-am saturat. A, si apropo, sa accepte plantatul cu barcuta teleghidata/barca. Daca ati putea sa imi dati niste nume si zona in care se afla.Multumesc pentru ca ati citit un mesaj asa lung.happy.

Răspuns Câştigător
| madaluhsha a răspuns:

Buna. poate gasesti aici ceva:)
http://www.rapitori.ro/forum/forum-7.html
Succes;)

3 răspunsuri:
| alexutzu00791 a răspuns:

Are balta peste n ai tu sculelaughing

| GalaXy explică:

Multumesc madaluhsha. Alex_botea, te asigur ca nu au multi pescari ce am eu si echipa mea...

| CIPRIAN44 a răspuns:

Salut! Un loc bun, salbatic(stuf, canale, etc.) este la MataRadeanu. E o ferma piscicola paralela cu Prutul, se alimenteaza din Prut, cu balti si canale.Trebuie sa ai permisul vizat +20 ron /zi.Primavara si toamna cind apa deverseaza din Prut e cel mai prolific pescuit. Cei cu permis de Galati nu platesc.Atentie noaptea ca mai circula localnici si fura, sa fiti cel putin cite 3 insi, faci cu rindul la lansete noaptea.Alte locuri, incearca pe lacurile de acumulare Racaciuni si Adjudul Vechi, chiar am vazut crapi de 9 ca si somni de 20-30 ca scosi cu ochii mei.Scuze am uitat Mata Radeanu (ferma) e in Comuna (sat?) Murgeni, la iesire din Barlad dreapa(indicator Murgeni) si mergi pana te opreste si te intreaba de sanatate Politia de Frontiera.