| nykol112 a întrebat:

Buna din nou!
am revenit cu problema.
acum o luna cred am patit cv pe la 12 noaptea nu puteam adormi si aveam oblonu de la geam pus dar se vedea prin "gaurele" ma tot foiesc pana cand ma pun pe partea cu geamu si ma scol si ma uit sprea geam si vad printre gaurele o lumina mai puternica ca si lumina zilei. In fine
aseara am patit iar doar ca m-ai ciudat tot asa ma fooiesc cand inchid ochii mentionez(eram cu spatele la geam si nu ploua) zici ca a fulgerat doar ca acum aveam ochii inchisi

Ce am?

9 răspunsuri:
| daηă a răspuns:

Poate e un licurici thinking Unul mare laughing

| dodicuta a răspuns:

Poate era lumina lunii sau o masina care trecea pe strada.

| Caty5 a răspuns:

Eu cred ca erai obosita sau cineva, poate cunoscut sau necunoscut tie, vrea sa te sperie sau sa-ti joace o festa. Atunci cand ti se va mai intampla incearca sa inregistrezi ce ai auzit deoarece sa-r putea sa te ajute. Da, s-ar putea ca acel,, fulger'' sa-l fi auzit pentru ca erai prea obosita, tot ce se poate. Nu te speria nu cred ca ai nimic. Dar daca vrei eu cred ca te-ar ajuta sa vorbesti cu un prieten sau chiar cu un psihiatru! Cred ca ti-ai mai pune si tu ordine printre ganduri! Multa bafta! Funda plskiss!

| Cartitza a răspuns:

Oboseala sau poate chiar atunci dormeai si ti s-a parut.
Funda?

| iullyan22 a răspuns:

Poate era un stalpt de iluminat, sau lumina unei lanterne etc. Sau poate sunt martienii de pe luna...laughing In orice caz n-ai de ce sa te temi.

| nykol112 explică:

Eram cat se poate de treaza singura in camera si cu spatele la geam si nu eram obosita

| DiavoloMarian a răspuns:

Alienii.sau cineva te urmareste cum dormi cu lanterna laughing

| byby54 a răspuns:

Nu ai nimic.....am doar o intrebare:cate filme de groaza ai vazut? pentru ca si asta ar putea fi un raspuns....in sensul ca filmele de groaza te pot speria atat de rau in cat sa ai vedenii

| Silvicutza99 a răspuns:

Buna! Asta e doar in imaginatia ta.Iti e doar frica.Incearca sa nu te mai gandesti la asta.Incearca sa-ti invingi teama, ca acum inchizi ochii si te trezesti.Nu stiu ce sa-ti zic, asta e parerea mea.