| TI a întrebat:

Buna din nou.
Dragi prieteni, revin cu o intrebare despre hi5.
Toti din anturajul meu aveau hi5, iar eu eram singura care nu avea. S-au rugat de mine si pana la urma mi-am facut. Dar regret :-|`. Intrebarea este : Cum as putea sa sterg hi5. ul? Sau cum as putea sa il anulez?! happy. Sau sa il blochez, ceva! straight face. Urgent >:".
Funda daca vreti happy!
Xoxo Tanii... Multumeesc! (='.'=)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna =)

Iti poti anula hi5 asa:
Account (dreapta sus) -> Cancel my account

si il poti reactiva cand vrei daca te razgandesti ^^

funda?batting eyelashes

7 răspunsuri:
| TI explică:

Multumesc mult :*!
Acum am sa dau funda iar la restul care sunt asemanatoare le voi da " folositor" big grin. Sper sa nu va suparati! happy.
Multumesc din nou pentru efortul depus! big grin.

| belieber4ever a răspuns:

Intri pe account, te uiti sus in dreapta unde iti scrie numele si scrie acolo cont dezactivare pls funda

| creatza_7914 a răspuns:

Buna.

pai daca vrei sa il anulezi dai la hi5(in dreapta ) la cont dupa ce ai selectat cont
mergi la ultima optiune anulare cont si iti pui email-ul si parola de la hi5 /. si gata cont sters si daca dupa un timp te hotarsti sa il reactivezi o poti face accesand din nou hi5 pui acelasi lucru ca si la anulare si dupa dai reactivare. sper ca te-am ajutat.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intri pe account, te uiti sus in dreapta unde iti scrie numele si scrie acolo cont parca si cauti dezactivare.sau anulare contbig grin nu mai stiu sigur da` eu asa l`am sters:d

| busy19 a răspuns:

Fi atenta iti zic eu. Scrie in coltul din dreapta sus cont da? dai click pe el; apoi dai pagina pana jos scrie anulare cont dai click iar apoi scrii adresa de e-mail si parola si gata happyhee hee

| mihhaii a răspuns:

Mizerie mai mare ca hi5 nu exista, te-as ajuta dar habar n-am

| Haribo_6406 a răspuns:

Buna! pai in primul rand trebuie sa intrii pe hi5, in partea dreapta sus trebuie sa dai clik pe "cont". undeva jos trebuie sa scrie "anulare cont" dupa ce dai clik pe aceasta trebuie sa-ti apara o casute unde trebuie sa iti scrii adresa de e-mail si parola apoi dai clik pe anulare cont si gata big grin... sper sa iti fie de ajutor te pup:*