| Deniisze a întrebat:

Bună din nou TPU! Aş avea şi eu o întrebare... care poate aţi mai văzut-o şi la ceilalţi dar pe mine m-au nemulţumit răspunsurile pe care le-au primit ceilalţi. Referitor la messenger. Aţi văzut şi voi că nu vă mai apar avatarele persoanelor din lista voastră de la messenger. Eu ca să scap de această problemă am instalat messenger 11, dar am văzut la răspunsurile altora că este o versiune BETA care încă se testează şi că nu este versiunea finală 11 a messengerului. În fine, am trecut peste asta cu vederea am zis că poate o să fie bine, dar am aflat de arhiva lui, că nu se salvează în calculator, ci pe yahoo. Asta nu îmi convine deloc. Mai ales că nu ştiu ce să mai cred; azi am fost la verişoara mea şi ea are messenger 9 şi ei îi apăreau toate avatarele. Eu când am instalat 9 nu îmi mergea ca la ea, tot aşa nu îmi arăta avatarele, ca la mine. Deci spuneţi-mi şi mie ce să îi fac ca să meargă iarăşi ca înainte laughing Şi ştiu că o să primesc răspunsuri de genul " nu îi poţi face nimic, este de la yahoo această problemă ". Nu accept răspunsuri de genul ăsta. Vreau răspunsuri cât mai serioase şi fără bătaie de joc.
Şi încă ceva : vreau ca atunci când ascult muzică în winamp să îmi apară şi mie la status ce melodie ascult. Nu vreau cu plug-ins de la messenger, vreau de la mine din pc.
Nu sunteţi obligaţi să îmi răspundeţi la ambele întrebări; răspundeţi la care ştiţi, nu va fi o problemă asta. Eu vreau doar să ma lămuresc happy.
Mulţumesc de răspunsuri şi bineînţeles că voi aprecia răspunsurile voastre cu voturi şi fundă celui mai bun. kiss

Răspuns Câştigător
| ταξιδιώτης a răspuns:

happy Verisoarei tale ii mai apareau (inca) avatarele pentru ca in cache avea pictogramele lor DAR NU RECENTE, cu arhiva messenger 11 e adevarat.Pentru a afisa la status ceea ce asculti la winamp instaleaza ym(9, 8,7)_nowPlaying_v4.6

2 răspunsuri:
| Rabbit_6831 a răspuns:

Ti-as raspunde cu placere dar am a dracu o lene in mine ca nici textul nu l-am terminat de cititlaughing)))

| PaPi a răspuns:

Mno. si eu am aceasta problema si nici acum nu stiu cum s-o rezolv. Poate ca o fi vreo problema de la yahoo da sa speram ca o sa o rezolve cat mai curand. Bye Bye!