| Erika120192 a întrebat:

Buna diseara dau petrecere in pijama.am cumparat mancare, am amenajat putin dat nu am nici o idee cum ne putem distra! ceva ideii?

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Ai destule variante... Poti inchiria niste Dvd-uri cu filme(comediile sunt cele mai potrivite), puteti juca carti(pe porunci) sau alte jocuri gen Monopoly, Nu Te Supara Frate etc., Poti citi de pe acum cateva bancuri si puteti face un concurs(cine spune cele mai multe si frumoase bancuri). Si nu uita de muzica.In rest nu stiu ce sa-ti mai zic: Distractie placuta!

10 răspunsuri:
| AliceAliceAliceAlice28 a răspuns:

Buna! puteti viziona filme, sau sa jucati adevar sau provocare.
faceti colaje cu vedete, in functie de anumite criterii
dans
mima
jocuri gen monopoly
faceti poze
parada modei

| TwixulDrept a răspuns:

Jucati Adevar sau Provocare
Luati din reviste poze cu vedete cuafate si si trageti la sorti si facetiva parul ca vedeta din imagine.
alegeti un "stilist " si acela sa macheze toate fetele
bataie cu perne
uitati-va la un film de groaza, stingeti luminile si in timpul lui speriativa
spune-ti povesti de groaza
imbracati-va haios si faceti-va poze
faceti ceva gen karaoke ( cauti pe youtube o melodie cu versurile puse in video )
intrati pe mess si faceti glume
puneti-va intrebari despre vedete, moda. etc.
inventeaza diferite chestii
distractie placuta! :d

| anyska a răspuns:

Cam tarziu sa raspund si eu! Sper ca ti-a iesit bine petrecerea si ca v-ati distrat!

| ღÐeeaĠoneČrazyღ a răspuns:

Hmm, pai eu n'am dat petreceri in pijama, dar daca as da, ne'am aranja parul una la alta, ne'am machia legate la ochilaughing, nu stiu acum depinde de cei care vin la petrecere, ce fel de oameni sunt, prietenele mele sunt mai nebunelaughing, asa ca nu stiu, un concurs de cantat poatethinking, sper sa iti fie de ajutor:*, distractie placutabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca, reviste, jocuri, filme, sunt tot felul de chestii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, eu si sora mea planuim o petrecere in pijamale si nu ne putem hotari ce muzica sa ascultam.Imi puteti da niste idei?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand puteti sa faceti un concurs miss pijama cu cinci probe. una fiind cel mai bun hot dog si asa mai departe.jocuri monopoli puteti sa spuneti povesti de groaza intr_un cerc de lumanari. distractie placuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu o ide mai intai uitati-va la un film gomedie horor sau romantic; bataia cu perne este ne lipsita de la genul asta de petrecere vorbiti despre ce ati mai facut depre baieti; facetiva unchile; parul cititi reviste organizati un concurs de karaoche dar cantati incet sa nu se supere parinti

| →♡ мαġίςαl ♡← a răspuns:

Dap.happy Depinde ce petrecere. Daca e o petrecere de fete atunci puteti sa va machiati, sa urmariti filme [ horror, comedie. ce gen vreti voi]. Cu popcorn desigurwinking
Puteti sa vorbiti despre baietihee hee, sau sa cititi reviste : de moda, de exemplu.Ati mai putea asculta muzicawinking

Cam atatea idei am avut...momentan.Distractie placuta :*winking

| →♡ мαġίςαl ♡← a răspuns:

Aa si mai stiu ceva big grin am facut asta la ziua unei prietene.am inchis toate luminile din casa si am facut un cerc.inauntrul cercului am aprins multe lumanarele. apoi ne-am zis povesti de groaza big grin ^^ a fost foarte amuzant big grin