| PussicatDolls a întrebat:

Bunabig grinPoate intrebarea o sa vi se para stupida, dar chiar vreau sa stiu parerea voastralove struckCredeti ca este corect ca o fata de 13 ani sa se apuce sa danseze din buric? Adica, am 13 ani, sunt un inalta, aproximativ 1, 80happy
Si chiar imi doresc astabig grin
Puteti sa`mi dati un site cu niste dansatoare ca sa iau un mic exemplu? Si va rog nu radeti de minelove struckPt cel mai bun raspunsbig grinfunditalove strucklove struck

Răspuns Câştigător
| Alexandra0398 a răspuns:

Daca asta e visul tau... de ce NU? eu am vazut pe net o fetita de 5 ani care dansa din buric super. Si mie imi place sa dansez din buricwinking. INDEPLINESTE-TI VISUL! fundita?

12 răspunsuri:
| Gufiii a răspuns:

1.80 la 13 ani eu am aproape 13 si nici 1.50 nu am:o rasp: cauta pe you tube dansatoare din buric sau dans oriental nu e chiar usor ...succeshappy

| Satisfaction a răspuns:

Poti sa dansezi cand vrei tu! Nu conteaza ca ai 7 sau 13 ani! Cauta tu pe youtube si ai sa gasesti!

| IIIx333III a răspuns:

Pai dansul din buric tine doar de ritm si de miscari de bazin, nimic greu. Si da-mi voie sa spun, wow... 1, 80 m la 13 ani e ceva. Eu spun de mine care la 12 ani am 1, 60 ca sunt inalta, dar daca o sa mai cresti iti va fi destul de greu sa iti gasesti un sot... iubit, intelegi tu.
In orice caz, legat de dansul din buric, pur si simplu trebuie sa te misti feminin pe ritumul unei melodii arabe. Nu stiu daca iti pot da linkuri, dar cu singuranta youtube-ul si google-ul o sa iti fie de ajutor. Si, poti frecventa un club de dansuri, este cea mai buna solutie. Daca crezi ca te-am ajutat... poate imi dai fundatongue.

O zi buna, Adry00.

| ßu_6914 a răspuns:

Ai 1.80 la 13 ani :O
eu am 14 sh am 1.70

sh...nu stiu... daca asta vrei z faci fa'o
intreaba'ti prietenii sh vezi ce zic sh ei...ei te cunosc mai bine

| onlyketoops a răspuns:

Nu prea cred ca ai 1, 80 din imaginea aia si nici ca ai 13 ani (fara suparare ) insa unii ar putea sa te perceapa gresit din cauza acestui hobby

| allepurple a răspuns:

Cred ca acest dans nu are multe pretentii. Daca esti elastica, stai bine cu incheieturile, stii sa te misti de ce nu?
http://video.acasa.ro/......ad7fb.html
Aici te invata cum.
Succes!

| SockyQ a răspuns:

Nu,nu mi se pare o intrebare stupida.
Din potriva,poate vei face ceva cu asta.
La inceput poate fi doar o pasiune,insa cand vei creste poate-ti vei castiga painea din asta! Pana la urma, cand ai o meserie, e important si sa-ti placa ceea ce faci!
Succes!

| Fytzy a răspuns:

Sa dansezi din buric? K est asa trista i f normal ca doar nu dansezi la bara daca iti plk nu t lasa practik in continuare cat despre cei care nu st d acord nu înteleg dc asa ca danseaza exclamate nu baga in seama gura lumi cat despre site uri nu stiu cauta p youtube kiss fundita?

| BloodPrison a răspuns:

Pai este fain ca vrei sa dansezi din buric:D
http://www.click.ro/......04128.html
uitate pe you tube la video cu iubire si onoare caci acolo danseaza din buric

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Nui devreme chiar tarziu se poate zice, scrie pe youtube si pe google chiar daca pare stupid ceti zic fa doar ceti zic

| SockyQ a răspuns:

@maryen4all: da,poate ea e la un liceu sportiv, desi mi-e si mie sa te cred ca ai 1, 80 (aproximativ) dupa avatarul tau. Oricum,daca chiar asa e inaltimea ta, nu vei mai creste, ai inceput sa te dezvolti de mica.