| dana39668 a întrebat:

Buna dragi mei prieteni, ma puteti ajuta? Cum sa ma las de fumat am incercat cu nicoret sau cum sa scrie si nu merge am incercat pur si simplu sa nu mai fumez in zadar am incercat si la un tratament in portriva lui la fel, pls ajutati-ma.

8 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Daca vrei cu adevarat sa te lasi de fumat, nu mai fumezi si gata. Nu cauta scuze sa fumezi in continuare... Te-ai gandit acum ca s-au scumpit tigarile? Gandeste-te cat ai da pe tigari daca ai fuma o viata... Ce lucruri minunate ai putea sa-ti iei cu banii aceia. Cat de bine te-ai simti fizic daca nu ti-ai mai intoxica organismul cu nicotina... Cauta cartea lui Allen Carr (In sfarsit nefumator) si citeste-o.

| Elena1234456 a răspuns:

Incearca sa reduci treptat cate o tigara pe zi. Mai multe detalii gasesti pe www.help-eu.com (selecteaza Romania).

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Vezi ca sunt vreo 2-3 titluri in librarii despre asta, si mai vezi si pe www.faratutun.ro! Dar factorul essential si primordial este vointa, bazata pe constientizarea enormului risc pantru sanatatea proprie si a celor din jur, ca sa nu mai vorbim de cost, mirosul neplacut, etc... Vointa si success!

| DarKJoKeR a răspuns:

Cel mai mult si mai mult depinde de vointa. Daca chiar iti doresti cu adevarat, o sa reusesti.Gandeste-te cat de mult o sa te afecteze, in foarte multe privinte.Iti doresc succes!

P. S. :Esti fan twilight? poza din avatarul tau o am eu ca avatar pe messengerlaughing

| remus a răspuns:

alyna, eu am renuntat la fumat dupa 24 ani, fara sa ma gandesc la asa ceva, cum; pe timp de iarna am tras o bauta cu de toate ce mi-a placut, fumat din plin, cafele pe saturate, rezultatul; de atunci nu-mi mai trebuie fumat, cafeaua o beau din 3-4 inghitituri, de baut; mai mult bere neagra silva, nu mai suport fumul de tutun, cred ca am fost intoxicat. iti terbuie si vointa, cine este stapan pe tine? fumatul? succes!

| danutza a răspuns:

Trebuie sa ai in primul rand vointza incearca sa te gandesti ca esti insarcinata... u iti dai seama ce ar putea patzi copilu ar iesi plin de boli cu diferite maladii odata si odata tot trebuie sa scapi de ele fi tare iatzi inima in dintzi si spune gata nu mai fumez de azi ...doar nu a murit nimeni dintre cei care sau lasat de fumatwinking

Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricit as indruga eu crezi ca-ti va folosi citeva vorbe pe linga tot ce ai incercat tu.Ai o constitutie mentala fff slaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, in primul rand pentru a te tine de orice metoda iti trebuie vointa(usor de zis, greu de facut). Cunosc pe cineva care a incercat sa se lase de fumat.Si-a luat niste pastile si o tinctura, care ambele aveau efectul sa ti se faca greata cand fumezi sau sa nu-i mai simti gustul(ceva de genul sila de tigara-nu mai stiu exact). Dar, fiindca dorinta de a fuma era mai mare s-a lasat de luatul pastilelor.Deci trebuie dorinta.Nu stiu cum se numesc pastilele sau tinctura dar banuiesc ca nu-s prea multe de genul prin farmacii(alea mai scumpe banuiesc ca sunt mai bune). Succes!