| Roberta a întrebat:

Buna dragilor, am decis sa pun intrebarea aceasta pentru a vedea si parerile voastre, dupa cum ati vazut in fiecare zi pe TPU apar diferite intrebari care dupa parerea mea nu isi au rostul mai ales la categoriile Dragoste si Sex, Adolescenti, Familie & Relatii etc. Cam cat de adevarate credeti ca sunt unele dintre ele? nu credeti ca TPU ar trebui sa ia niste masuri in privinta aceasta pentru a nu mai fi postate tot felul de aberatii? Doar de curiozitate, o seara cat mai placuta.

Răspuns Câştigător
| Robert a răspuns:

Propun sa-i luam la misto.asa vor inceta sa mai puna intrebari idioate.si legat de bac. bine le-a facut funeriu.de asta suntem o tara vai de ea...asa s-a vazut valoarea ploziilor din ziua de azi.

24 răspunsuri:
| Y2k a răspuns:

Probabil!

| Humanity a răspuns:

Eu cred ca ai mare dreptate. Nu este normal ceea ce se intampla. Tot felul de aberatii, care, fiind scoase in evidenta, fac sa dispara intrebarile serioase din fundal.

| Marian3rd a răspuns:

Tot timpul se va gasi ceva neplacut la orice lucru oricare ar fi el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai despre asta tot discutam de secole (sa zic si eu ca Caragiale). Problema e ca noi strigam si pe admini ii doare-n cot.

| Joanne a răspuns:

Buna, Rahela
Sincer, am intalnit si eu intrebari fara sens si scrise in bataie de joc de utilizatori logati doar de cateva minute, care nu au o viata si incearca sa se simta bine prin a pierde vremea pe acest site cu intrebari si raspunsuri stupide.
Nu stiu cum se poate rezolva problema asta... Cred ca doar cu ajutorul administratorilor se poate face ceva.
Ideea este sa nu ne pierdem speranta, sunt destui utilizatori care s-au logat doar pentru a ajuta. Sa continuam sa fim Toti Pentru Unu...
O seara placuta!

| Joanne a răspuns:

Buna, Rahela
Sincer, am intalnit si eu intrebari fara sens si scrise in bataie de joc de utilizatori logati doar de cateva minute, care nu au o viata si incearca sa se simta bine prin a pierde vremea pe acest site cu intrebari si raspunsuri stupide.
Nu stiu cum se poate rezolva problema asta... Cred ca doar cu ajutorul administratorilor se poate face ceva.
Ideea este sa nu ne pierdem speranta, sunt destui utilizatori care s-au logat doar pentru a ajuta. Sa continuam sa fim Toti Pentru Unu...
O seara placuta!

| curlyhair a răspuns:

Sunt de acord cu tine pentru ca unele intrebari sunt chiar prostesti.
Unele intrebari ar trebui raportate

| yonutz1 a răspuns:

Pai fiecare intreaba ce vrea, ce are pe suflet, ce nu stie etc.

| DreamAutopsy a răspuns:

Da, întradevăr pe TPU sunt puse întrebări stupide din ce in ce mai des straight face
Sau sunt puse întrebări stupide ca: Cine ghicește cum mă cheamă are funda!
Stupid!

| 20013 a răspuns:

Ba da ar trebui sa ia niste masuri sau sa puna alta categorie cu denumirea de *intrebari stupide*

| xCatastrophe a răspuns:

Adevaru este ca multe sunt cam stupide, dar sunt majoritatea ff interesante si merita sa le asculti si altora parerea. Doar pentru asta e TPU cat de caraghios ar fi. Oricum conducerea TPU sanctioneaza pe oamenii care posteaza ce nu trebuie din cate stiu. Asta e mai aveti si de aia mai slabi cu mintea ca sa nu`i jignesclaughing

| Robert a răspuns:

Te sustin.ai mare dreptate.parca a luat-o razna. zici ca este sabotat.

| Roberta explică:

@20013 sunt de acord cu tine cu intrebarile stupide laughing

| Robert a răspuns:

Oricum eu am decis sa-mi bat joc de ei.adica de intrebarea fara sens.

| Roberta explică:

@Diana, draga "toti pentru unu" dar in mare parte prostia lasa de dorit happy

| Tity_7112 a răspuns:

Ai dreptate, tot felul deintrebari fara sens, eu cred ca unii fac conturi pun intrebari la misto sa-si dea funde.

| PinkPanther a răspuns:

Pe mine ma enerveaza la culme cei care pun intrebari si se asteapta ca toata lumea sa caute pe google in locul lor... cat de greu le poate fi sa caute singuri?

| blackwidow a răspuns:

Stii ca asta voiam si eu sa intreb intr-o zi? Dupa parerea mea, siteul deja a devenit o parodie.Sunt mult prea putine persoane care chiar pun intrebari si au nevoie de o informatie sau care dau raspunsuri sincere. Sunt mult prea multi agramati, prea multi analfabeti si multe intrebari cretine, ca de exemplu: „Ce zodie sunteti? dau funda". Si funda asta... zici ca sunt bani; sau zici ca e lapte la magazinul din colt pe gratis pe vremea comunismului. Funda si voturile nu inseamna nimic; sau mai bine zis nu ar trebui sa insemne nimic atata timp cat continutul intrebarii sau al raspunsului nu este unul inteligent, sa zicem. Cam atat am avut sa zic; mai mult... degeaba, n-are rost. O seara/zi cat mai placuta de asemenea.

| Robert a răspuns:

Rahela pe viitor cum tot urmaresti acele topice daca ai nelamuriri prind sau ce tine de dragoste si sex ma poti intreba.nu as vrea sa primesti un raspuns eronat. sper ca sti de gluma.peste tot este la fel.numai intrebari idoate puse de copii idioti.asa vad eu.acuzati-ma.

Răspuns utilizator avertizat
| znstr a răspuns:

Buna Rahela. Asta cam asa e.Nu-s utilizator TPU de multa vreme,dar in astea cateva luni in care am tot intrat pe site au inceput sa vina fel de fel de copii, ori adulti mai inculti, care pun o intrebare de 7 ori, si aia vai de mama ei. Acum 2 zile era o tipa de 15 ani care pusese o intrebare-raspuns despre muzica Kpop,religie si alte alea,care nu isi aveau rostul. Intrebarile astea ar trebui raportate, la fel si utilizatorul care a pus-o, ca in final sa fie exclus de pe site. Noi ne vedem in continuare de treaba noastra si sa fim in Toti Pentru Unu.batting eyelashes O seara placuta si tie si numai bine!

| Roberta explică:

@blackwidow da te cred, am vazut cum anumite persoane dau raspunsuri doar pentru a primi o amarata de funda, iar cel mai penibil lucru e ca sunt oameni in toata firea care pun intrebari si raspunsurile le primesc de la niste copii fara pic de experienta, dar au preferinta sa mai primeasca si funda.

| Pho3nix a răspuns:

Sunt de 2 ani pe TPU.
La inceput era totul frumos. Erau oameni de treaba, maturi, cu capul pe umeri cu care chiar aveai ce vorbi. Erai ascultat, primeai sfaturi. Cand aveai nevoie de ajutor, userii de atunci ti-l ofereau cu cea mai mare placere.
Din pacate, timpul a mai trecut, si peste un an, totul s-a cam schimbat. Au existat conflicte, certuri, etc. Unii useri buni, au ales sa plece de pe site, din cauza certurilor.
Apoi incet incet, au inceput intrebarile stupide, fara sens, si puse doar de distractie. Intre timp, s-au schimbat si administratorii site-ului.
TPU a intrat intr-o groapa care pare sa fie fara scapare. Multi pusti si pustoaice cu varste foarte fragede isi fac conturi doar pentru a se juca, si pentru a pune extrem de multe intrebari despre SEX. Doar asta au in cap, cu toate ca unii nici nu stiu ce-i ala.
Parca e un film penibil la care nu-ti vine sa te mai uiti la cat de prost este. Zmeura de aur.
Dar, asta este! Totusi, am speranta ca pe viitor se va face ceva. Daca nu, va trebuii ca noi userii care mai suntem cu capul pe umeri, sa luam masuri happy.
Numai bine!

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Problema este ca atunci cand ii iei la misto te raporteaza sau fac niste figuri de numai scapi de ei dupa