| BeautifulAngelOana a întrebat:

Buna,dragilor! Am o intrebare! Nu ma pot decide ce dans sa fac : dans oriental sau dans modern! Mentionez ca le-am facut pe amandoua! Eu vreau sa fac dans oriental pentru ca imi place,dar si dansul modern imi place si in plus la dans modern antrenorii asteapta sa revin dupa vacanta pentru ca am avut rezultate bune! Va rog, ajutati-ma! Care din cele doua dansuri sa le fac? Raspunsuri frumoasa nu in bataie de joc! Cel mai bun si frumos raspuns primeste FUNDA! Multumesc anticipat! Va pup si LA MULTI ANI!

Răspuns Câştigător
| PufuleţiCuCaramel a răspuns:

Depinde de ce preferi tu si la care te descurci mai bine.Eu as alege dans modern pentru. ca asa iti poti intemeia o trupa, sau poti gasi de lucru mai usor. Ai vazut, acum toti cantaretii au dansatori. Asta-i opinia mea. Tu trebuie sa alegi ce-ti place.

| BeautifulAngelOana explică (pentru PufuleţiCuCaramel):

M-am gandit si la asta cu meseria, doar ca eu nu ma gandesc la o meserie din asta eu o fac de placere nu din obligatie! Si ma descurc cel mai bine la dans oriental, din moment ce am facut 3 ani!

| PufuleţiCuCaramel a răspuns (pentru BeautifulAngelOana):

Pai atunci alege dansul oriental. Trebuie sa faci ce-ti place!

9 răspunsuri:
| DeidaraXR1 a răspuns:

Cred ca dansul modern in ziua de azi se cauta mai mult. Trebuie sa faci si ce iti place dar ai o optiune sa le faci pe amandoua: dans modern mai serios(iti faci cariera), iar dansul oriental sa fie asa ca "cultura generala" sa zic. Adica le stii pe amandoua dar principala e doar una.

| jogabonito a răspuns:

In primul rand sa nu ai remuscari dupa decizie dar parerea mea ii dans modern bafta si la multi anii

| xFakeSmilex a răspuns:

Eu iti recomand dansul modern.

| pvg a răspuns:

Eu zic ca ala modern. mie imi place... acum e treaba ta

| Danutsyk a răspuns:

Eu as zice dans modern...dar daca stii sa dansez mai bine dans oriental repeta pentru acela!

| BeautifulAngelOana explică (pentru Danutsyk):

Dans oriental am facut 3 ani si dupa aia m-am lasat din acuza unor probleme de sanatate, iar apoi diriginta ne-a pus pe fete sa facem dans modern si am facut dans modern 1 an

| Danutsyk a răspuns (pentru BeautifulAngelOana):

Aha,atunci iti sugerez dans oriental!happy