Daca te gandesti sa faci in oras,ai putea sa mergi cu fetele sa beti un suc,mancati o pizza,dupa va plimbati prin parc. Puteti merge la o piscina unde sa faci cinste cu un suc,daca faci acasa poti cumpara un tort,muzica, faceti karaoke, va udati cu apa pentru ca e cald, le poti invita sa doarma la tine, faceti toate o prajitura/clatite.
Cheamă-le la tine, dacă ai curte, spune-le să își ia haine, să doarmă la tine, vă bateți cu apă, faceți farse la telefon.
Aaaaaaaa da sa faca farse la telefon tocmai acu cand sunt astia cu amezile pentru farse si sa se bata cu apa?!?
Nu e nimeni cu nici o amenda.
Ce are, nimic nu se compara cu o bataie cu apa pe caldura asta.
Salut! Poti sa iti chemi colegi/colege daca ai numarul de telefon al lor, s puteti sa jucati Adevar sau Provocare Dragoste Sau razbuna&Procente, du-te la shopping, distrati-va! Nu va pierdeti copilaria fara distractie si alea! Iti recomnad sa iti chemi colegii daca inca mai esti la scoala si sa mergeti sa mancati ceva pizza etc si sa mergeti apoi aca sa jucati adevar sau provocare dragoste sau razbunare sau procente... Sper ca te-am ajutat!
1. Pai uitati-va la 1 film tarziu, dupa batetiva cu perine, mancati seminte/ floricele.
2. Iesisti in club, agatati bajetzi etk .
3. Ducetiva la 1 strand, distrativa :d.
4. E plictisitor sa-ti ti ziua acasa, du-te cu prietenele tale, la o cabana nu stiu :d. )
5. Fa un lucru, nefiresc ce nu la-i vazut pana acum in ani astia
6. La multi ani si da-mi funda sa-ti dau cadou
Barbecue. Îi pui pe ai tai la treabă.
Iei o sfoară, o pui dintr-o parte în alta a curții si jucati volei.
Pai e mai frumos sa iti iei un tort (sau sa il faci) si sa petreci acasa cu familia si cu prietenele tale dar poti sa chemi si rude! Funda?
Am aflat ca vin numai 2 fete, si cu mine 3, ce sa facem noi 3, oficial cred ca o sa fie cea mai naspa aniversare.
Pai ati putea face o petrecere in pijamale... puteti dormi afara in cort..sau stiu euu. Si app, la multi ani (pentru joi).
Deci tu cu cele 4 prietene sunteti 5.
Udati-va cu apa
Jucati-va adevar si provocare
Funda?
Tocmai am aflat ca numai 2 vin si cu mine 3, apoi asa nu stiu ce sa fac, numa noi 3...
Uda-te cu apa..cu cele 2. funda?
Buna! Iti spun de pe acum La Multi Ani! Nu conteaza cati sunteti, atat timp cat ai pe cei dragi aproape. Puteti sa ascultati muzica si sa dansati, intre timp puteti juca,, Scaunele Muzicale'' (Cineva sta langa sursa de Muzica, in timp ce restul sunt langa scaune invartartindu-se in jurul lor iar cand acea persoana opreste muzica, fiecare trebuie sa isi gaseasca un scaun. Trebuie sa fie cu un scaun mai putin decat nr. de persoane), sau puteti face un gratar. Sunt multe variante. Sper ca te-am ajutat.
Eu as zice sa va uitati la un film horror si o bataie cu perne cu frisca cv O sa merite petrecerea ati zic sigur.
eusebiu27 întreabă: