anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy
Dupa cum stiu unii, pe facebook, in comunitati au aparut o multime de povesti scrise de catre administratoare. Am scris si eu una si mi s-a spus ca este cu adevarat reusita. Imi puteti da idei de noi carti/povesti pe care le pot scrie? Despre ce sa fie? Fericite, triste? Si sa imi si spuneti despre ce sa scriu. Dau funda la cea mai inspirata idee, pe care o voi si scrie prima. Imi trebuie doar o schita, de ex. o afata moare si pritena ei cea mai buna ii vede fantoma. Imi ajunge atat. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| FataOreo a răspuns:

Pai: exista o familie de 4 persoana: mama, tata, si doi copii.De ziua unuia dintre copii mama vrea sa ii dea 100 de trandafiri rosii, dar la florarie nu erau decat 99 de trandafiri rosii si unul rosu. Ii cumpara asa, dar a doua zi isi gaseste copilul mort. Istoria se repta si la ziua celui de-al doilea copil, cu trandafiri cumparati de la aceeasi florareasa. La ziua sotului, ea a spus ca va sta toata noaptea sa vada ce pateste iubirea sa, oferindu-i acelasi cadou de la aceeasi florareasa. Ea vede iesind din trandafirul negru o mana care vrea sa ii stranga de gat sotul. Se sperie si o taie cu un cutit. A doua zi, vrand sa faca reclamatie, se duce la florareasa si vede... ca aceasta nu mai avea o mana! Iar de aici poti spune tu ce aventuri au ei pe doua lumi si nu stiu ce. Dai funda? Si apropo, as vrea sa aud si eu povestea pe care o vei face big grin

| FaithAndHope a răspuns (pentru FataOreo):

Este intr-adevar interesant! Si cu siguranta voi incerca sa scriu asa. Inca nu am incercat ceva in genul asta. Si iti voi da link, dupa ce voi posta. Multumesc mult!

| FataOreo a răspuns (pentru FaithAndHope):

Nu ai pentru ce, abia astept sa iti vad opera!

2 răspunsuri: