Salut.
Sa inteleg ca te referi la geamurile cu tocurile din lemn stratificat. Da- celor din lemn stratificat li se observa mai usor uzarea si prin urmare, spun eu, cele cu tocuri albe sunt mai bune
Acum, depinde de gusturile fiecaruia.
Nu e adevarat eu am avut amandoua culori, si chiar sunt foarte bune alea maro pentru ca sunt mai izolate termic[nu prea se aude prin ele]si nu mi s-au decolorat si le am de 3 ani.
Cele albe, caci vara e foarte cald, si avandu-le inchise la culoare, atrag razele soarelui. O sa te coci in casa. Bafta.
Nu chiar. Dar cele albe sunt sigure numai ca au si acestea un defect.Trebuie sa ai grija deoarece daca se zgârie sau pateaza nu se curata prea usor...
Acelea maro sunt mai bune din cate stiu eu. dar alea sunt frumoase la casa nu la apartament.acum dupa gusturile fiecaruia.
Sunt cam la fel. diferenta este de estetic si cele maro costa mult mai mult. parerea mea este ca nu merita. tu decizi
Poti incerca pe www.veka-tamplarie.ro si www.termopane-romania.com, au cea mai variata gama de termopane
Termopanele albe sunt mult mai bune decat cele maro asta la tamplaria de PVC.La tamplaria de Aluminiu,sunt alti factori care influenteaza calitatea.PVC-ul maro, se deformeaza in timp, mult mai repede decat cel alb.
robbyy întreabă:
eusebiu27 întreabă:
DaciaRomania întreabă: