Draga, baiatu ala nu te iubeste deoarece vrea doar sa profite sa ii dai si altceva cred ca stii la ce ma refer!
Sunt de varsta cu tine si stiu prin ce treci
daca o insala si pe prietena lui desi este cu ea de 1 an parerea mea este ca asa face cu toate...am trecut prin asta
dar daca vrei doar sa te distrezi, nu sa stai cu el serios poti sa stai cu el
dar gandeste'te bine pentru ca prietena lui merita respect saraca
sper ca te'am ajutat
la intrebarea ta pot sa iti raspund ca este genu de baiat care se plictiseste repede de fete.
daca ai observat ca, cu tine se poarta diferit decat cu celelalte fete.chiar simte ceva pentru tine
El e un mare nesimtit.Probabil te place, ori e doar genul de baiat care isi schimba prietenele ca pe sosete( desi nu cred avand in vedere ca a avut o relatie de 1 an) si care este un mare afemeiat care are chef de prostii. Ai grija sa nu cumva sa patesti ca biata "prietena " a lui, atat iti spun.Intr-o buna zi poate foarte bine sa te insele si pe tine.
Gandeste-te ca daca o insala pe aia asa ar face si cu tine. Iti zic eu ca nu se merita. Si eu am avut astfel de escapade si credeam ca imi plac baietii aia, dar nu a fost asa. Eu zic sa-l dai dracu si sa-ti cauti un baiat cuminte(daca exista asa ceva)
Deci tipu ala nu te merita si nu te iubeste si daca zici ca o inseala pe prietena lui des atunci nu ii decat un afemeiat care vrea sa profite imi dai fundita?
Te iubeste de nu mai poate
Pur si simplu stie sa profite de ce i se ofera
Are o relatie stabila, de ce sa nu se distreze omul?
Ocupi locul 2.Decat asa mai bine deloc
Puneti tu intai intrebarea daca vrei sa ai o relatie cu el. Daca da, ar trebui sa porti o discutie cu el si sa-i spui ca ai vrea ca tu sa nu fii pe post de ''amanta''. E urat ce face cu amandoua, pe ea o inseala, cu tine se distreaza sau poate te place dar nu stie cum sa-ti zica, in cazul asta actioneaza tu si clarifica situatia. Prietena lui poate sa afle in orice moment si situatia ar fi urata pentru tine pentru ca reputatia ta ar avea de suferit. Tu alegi daca vrei sa fii mai mult decat ''cealalta''. In plus ar trebui sa-i pui intrebarea daca tine la prietena aia a lui, pentru ca daca nu tine de ce mai sta cu ea. Daca tine, de ce o inseala cu tine? Asa ca analizeaza situatia si afla.