anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna.
Este o problema urgenta.
Fratele meu avea o inscriere la medic (sunt in canada si fusul orar e diferit) Ieri mama mi-a zis ca sa o astepti pe o strada (cavendish), ea a incurcat strada asta cu o alta strada. Acum azi, noi mergem pe acea strada, stam jumatate de ora si nu o gasim. Stam jumatate de ora pe o strada in intersectie cu a noastra si tot nu o gasim. Apoi am venit acasa.
Mama a venit acasa si a incerput sa strige la noi ca nu am asteptato pe strada pe care a ziso ea. Dar noi am asteptato mult timp si acum a inceput sa strige la mine crying ce o sa-mi faca cand o sa vina. Parea ft enervanta. va rog mult ajutati-ma crying. Nsutiu ce sa-i zic, pentru ca am incercat sa-i explic si nu a inteles. Ce ziceti ca ar trebui sa fac?

5 răspunsuri:
| MisterKat a răspuns:

Explica-i ca te-ai ratacit. Nu stii orasul in care locuiesti si ai gresit. Orice om greseste! Nimeni nu-i perfect. Spune-i ca iti pare rau si poate se va rezolva problema ta.

O zi/seara buna sa ai!

Daniel.

| ZapaciLaa a răspuns:

Spune-i ca orice om greseste si ca si ea a gresit

| bonny a răspuns:

Ce femeie... e bolnava?laughingo duce? may deci pe bunelaughingsa faca crize din cauza asta si sa dea vina p tine?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai e usor. duo la strada si in locurile care ai stat! Poate ea se duce pe alta strada daca nu te intelege cere-ti scuze si incepe sa plangi love struck

| adnanax a răspuns:

Incearca sa ii explici ce s-a intamplat si ca nu e vina ta... iar daca nu intelege inseamna ca are probleme cu capul si duce lipsa...scuze ar asta cred